От х:

Днес в x:

В САЩ: Откриха жена в контейнер за смет, вързана като куче

Мъж от американския щат Южна Каролина беше арестуван, след като в контейнер за смет в негов имот беше открита жена, завързана с верига, предаде Асошиейтед прес.

Тридесетгодишната Кала Браун се водела от края на август за безследно изчезнала заедно с 32-годишния си приятел Чарлз Карвър, допълва Франс прес.

Когато била намерена, Кала била с верига около врата, като вързано куче.

Благодарение Бога успяхме да я открием жива, каза Чък Райт, шериф на окръг Спартанбърг, в който е била открита Кала Браун.

Контейнерът, в който е била държана младата жена, е бил с размерите на клетка. При първия разпит жената разказала на полицаите, че е прекарала там цели два месеца.

Тя казала, че в имота може би има заровени тленни останки на други жени.

Днес полицията започна претърсване за евентуални жертви. Кучета, обучени да издирват трупове, са дали сигнал, че там има заровени трупове.

След обстойното претърсване беше открито тяло.

Смята се, че това може да е трупът на приятеля на Кала, тъй като тя разказала пред разпитващите я, че видяла, как заподозреният е стрелял по него и го е убил.

Арестуваният във връзка с изчезването на Кала Браун е 45-годишният Тод Кристофър Колъп.

Той е бил регистриран в полицията за извършени сексуални посегателства.

Днес той се изправи в съда, за да чуе, че са му предявени обвинения в отвличане. Във връзка с намереното в имота му тяло, на Колъп може да бъдат предявени още обвинения.

Източник: http://www.vesti.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини