От х:

Днес в x:

Отличиха д-р Василев с приз „Лекар на годината“

    Началникът на Второ вътрешно отделение в МБАЛ-Хасково д-р Костадин Василев бе отличен за „Лекар на годината“ от Районната лекарска колегия. В тази връзка днес медикът получи почетен плакет и грамота.

    Според един от членовете на колегията – д-р Николай Колев решението за номинацията на Василев е взето единодушно на общо събрание.

    Д-р Костадин Василев е избран на местно ниво като „Лекар на годината“ като израз на признание за неговия професионализъм, всеотдаен труд и висока квалификация като лекар и дългогодишен завеждащ на Второ вътрешно отделение на МБАЛ – Хасково“. Специалистът по вътрешни болести и образна диагностика заяви, че е изненадан от номинацията, но изрази признателността си. „Много съм признателен. Това е награда, която много трудно се дава, особено в нашата гилдия, където ние сме стройни индивидуалисти“, заяви д-р Василев.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Се
      сем.Миланови
      3 0
      15:31, 23 окт 2016
      д-р ВАСИЛЕВ е толкова всеотдаен и внимателен към пациентите си, че тази награда е най-малкото, което може да му бъде присъдено...Бъдете жив и здрав Докторе и останете все такъв!Честито!
    Последни новини