От х:

Днес в x:

Три момичета подсилиха футболисти в турнир в зала Спартак

    Три момичета подсилиха футболистите от четири спортни клуба, които се включиха в турнир в зала „Спартак“ днес. В надпреварата за деца, родени през 2005-2006 г., участие взеха ФК „Респект“, СК „Слънце“, ФК „Асти – Спортно училище“ и ФК „Асти – АБ“.

    11-годишните деца, облечени в спортни екипи, излязоха на терена в зала „Спартак“ в 16 часа днес. Турнирът е организиран от общинският съветник Димитър Траянов, който е и член на спортната комисия към Общински съвет. Той се ангажирал да осигури базата и наградите за децата – купи и топки за класиралите се на първо, втори, трето и четвърто място. Те ще бъдат връчени на официално награждаване в 20 часа днес от областният управител Станислав Дечев.

    Дата на събитието е избрана случайно, а идеята на турнира е да се привлече интереса на децата към спорта, каза Димитър Траянов и подчерта, че подобни турнири са рядкост в Хасково.

    Анета Кутелова

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Вс
      Всевишния Кенанец
      0 -4
      09:37, 20 окт 2016
      Браво за идеята...но защо пак така предизборно ..д... Виж коментара
    • 2
      Ро
      Родител
      3 -1
      09:56, 20 окт 2016
      Браво на идеята ,супер .Нека да не политизираме такова хубаво събитие , никъде не видях или чух някой да коментира за политическа партия.
    • 3
      За
      запознат
      1 -1
      14:57, 20 окт 2016
      Кой луд си води детето в тези - ФК „Асти – Спортно училище“ и ФК „Асти – АБ“???
    Последни новини