От х:

Днес в x:

Предупреждават за нарушения в предварителните избори на СДС

Двама от кандидатите за лидери на синята партия предупредиха вече за нарушения в предварителните избори на СДС.

Според разпространената от Мартин Димитров информация в Община Сливо поле избирателната секция се намира в цех за дърбопреработване собственост на Румен Христов.

А според правилата за провеждане на вътрешно партийните избори в СДС, изборният процес трябва да бъде проведен в помещение на Съюза на демократичните сили - в клуб или в общинска организация.

Друго нарушение на процедурите за вътрешните избори е, че председателят на СДС, в община Сливо поле присъства на избора в комисията. Застъпниците на Мартин Димитров съобщават още за нарушения в Община Ценово.

Сигнали са подадени и от кандидатът за председател на СДС Петър Паунов. Според тях в Добричка област всички секции с предварително подадени адреси в последния момент са преместени в централната секция в областния град.

Докато застъпниците отидат там, повече от половината членове вече са гласували. Застъпници на кандидата стоят вече час пред секциите, които са заключени. Сигнали за неотворени секции има от Кнежа, Харманли, Искър, Вълчедръм, Брегово.

Продължават да постъпват сигнали и от други населени места. В Харманли гласуването става в подвижен автомобил.
Източник: club.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини