От х:

Днес в x:

Арестуваха Пламен Галев

Обявеният тази сутрин за издирване Пламен Галев е задържан в Главна дирекция "Борба с организираната престъпност", съобщи Дарик като се позова на съдружника на Галев Ангел Христов.
По-рано тази сутрин Главна дирекция "Криминална полиция" обяви за национално издирване дупнишкия бизнесмен и счетоводителя му Красимир Оков. Двамата са заподозрени за това, че са оказали принуда над журналистка. От полицията не съобщават името на жертвата. По информация на Дарик радио става въпрос за журналистката от вестник "Струма" Лидия Павлова. Тя трябвало да оттегли жалбата си срещу един от охранителите на Галев, известен с прякора Конана. Жалбата е подадена заради това, че преди време в дискотека в Дупница той е пребил сина на журналистката. Според неофициална информация от няколко дни Лидия Павлова се движи с охрана.
Днес от МВР съобщиха още, че при спецоперация в Дупница е арестуван 26-годишният Г.Г.-Конана за упражнено насилие, извършено с изключителен цинизъм и дързост. В операцията по задържането му са участвали прокурори, полицаи и агенти на ДАНС.
От полицията не дадоха повече подробности за кой случай е задържан този път Георги Градевски, известен с прякора Конана. В началото на ноември той бе издирван и след 48-часово укриване се яви на разпит за побой в дупнишката дискотека "Фейсис". Тогава 26-годишният охранител от дупнишкото село Самораново си призна за побоя, който нанесе на двама младежи заради блъсната по невнимание табла на сервитьорка.
Единият от пребитите - Иван Павлов, на 18 г., е син на шефа на окръжното следствие в Кюстендил Владимир Павлов. Пребитият е и племенник на Емил Павлов, който е прокурор в Районна прокуратура в Дупница. Момчето бе със спукано тъпанче и 65% загуба на слуха. Другият пребит, 25-годишният Руси Начев, се отърва само с насинено дясно око.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини