От х:

Днес в x:

Велизар Енчев се кандидатирал за президент заради "Патриотичния фронт"

НФСБ, ВМРО и „Атака” полегнаха в краката на Бойко Борисов и ГЕРБ – затова напуснах групата на „Патриотичния фронт” в парламента. „Патриотичният фронт” използва откриването на пеещия паметник на ген. Иван Колев в Добрич за разпалване на русофобия. Така независимият депутат Велизар Енчев обясни мотивите си да се кандидатира за президент на България.

Не може с едни обещания да влезеш в Народното събрание и като влезеш, на следващия ден да се обърнеш на другата страна. Това е порочното разбиране за политиката – да се въртиш на 180 градуса, подчерта Енчев пред Нова телевизия. 

Енчев заяви, че на ГЕРБ е изгодно двойката Красимир Каракачанов – Явор Нотев да отиде на балотаж. Той беше категоричен, че скорошно социологическо проучване било направено изцяло в подкрепа на Каракачанов – Нотев, без да са ясни основни параметри на проучването.

Моите възгледи са на 180 градуса от тези на Росен Плевнелиев. Най-важно при президента е да има баланс. Досега нито една обявена кандидат-президентска двойка няма дипломатически опит. Предлагам дебат на двойката Каракачанов - Нотев, но съм убеден, че те няма да се съгласят, подчерта Енчев. По негово мнение Валери Симеонов е яростен русофоб, а Волен Сидеров отдавна е изявен русофил - как се получава това, попита той.

Кандидат за вицепрезидент в двойка с Енчев е Биляна Грънчарова. Тя е адвокат от Плевен. Искам нашите деца да растат и остават в България, обясни своята мотивация Грънчарова. Тя не сподели за кого е гласувала на последните парламентарни избори, но стана ясно, че е „патриотична формация”.

 

Източник: http://www.actualno.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини