От х:

Днес в x:

Ген.Михов: Радев е успешен командир, но има какво да учи

 На този етап България е в сравнително стабилно положение по отношение на сигурността, заяви ген. Михо Михов по bTV, след завръщането си от конференция по сигурността в Париж.

Там станало ясно, че неспокойно е в Средиземно море, а Черноморският регион е бил определен като Черноморска криза, на която не било акцентирано. За възпиране на мигрантския поток най-важни са отношенията България-Турция, каза ген. Михов. 

С Турция българите трябва да разговарят като добри съседи, но също и от името на ЕС. Това че има армия по границата, значи, че ние сме в час. Армията там брани територия каза генералът. Авиацията бавно и сигурно вървеше към приземяване в продължение на няколко правителства. Трябва да излезем от тази криза и правителството е поело отговорности. 

Според Михов слабост е, че сами не можем да охраняваме въздушното си пространство. Ген. Румен Радев, кандидатът на БСП за президент и министър Ненчев трябва да си говорят помежду си, а не през медиите, каза още той. Аз познавам Радев, имам хубаво мнение за него. В политически план има много да учи, но е успешен командир. Съжалявам за разрива с БСП, ако бяхме заедно Радев, той щеше да получи моята подкрепа със съвети, каза накрая Михо Михов.

Източник: http://frognews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини