От х:

Днес в x:

15 °C

Кръчма Хъшове - незаконна. Такса смет и за необитаем имот. Преглед на печата – 21 ноември

Драма за братя Геневи, обявява в голямо заглавие над главата "Хасковска Марица". Кръчмата да двамата братя – Милко и Красимир Геневи в бившата Ритуална зала, работи незаконно, добавя вестникът. Заведението нямало документ за въвеждане в експлоатация, по тази причина от общината няма как пък да им издадат кетап за категоризация. Предстои затваряне на кръчмата.

Дете в будна кома 10 г. чака пари за лечение, акцентира на първата си страница изданието. Първолакът Наско от Димитровград стана тийнейджър, докато майка му търси средства за операция в Москва.

Кръгът Драганов лиши Стамболово от делегат, четем още в броя. Става дума за конгреса на БСП, на който няма да има представител от Стамболово, причината е в амбицията на кръга техен човек да оглави организацията.

Серийният убиец Митко Харакчиев съди следствието, пише на криминалната страница. Харманлиецът с доживотна присъда претендира за разбита репутация.

От 112 говорят на развален български, акцентира изданието. Сигналът е от Свиленград, откъдето се удивили на ужасния акцент на туркиня на спешния телефон. От централата отричат и на свой ред се дивят на диалекта на свиленградчани.

Мъри Стоилов сменя неадекватния Марков, четем на спортната страница. Постът щял да бъде предложен на хасковлията през декември, твърдят източници на вестника.

Кризата в Хасково. На тази тема е посветена 9 страница в броя, както и следващите две със заглавие "Теслата в Хасково". Проучване на вестника показва, че най-уязвими са от шивашкия и строителния бранш.

Такса смет и без да ползваме имота, обявява над главата си "Новинар юг". Това иска в докладна записка до ОбС кметът Георги Иванов. Причината – от Енергото отказвали да предоставят данни колко киловата е потребил даден абонат. По тази схема досега се разкриваше кой лъже в декларацията си, че не ползва имота.
Съвсем друг е принципният въпрос дали трябва да плащаш за нещо, което не ползваш. Ако това се окаже законно – егати и законите! А как общината ще проверява верността на декларациите, е неин проблем – да се напънат малко.

Правят биогориво от боклука, челно съобщава изданието на първа страница. Финансиране на такъв проект се иска от ОбС отново в докладна на кмета.

Експертиза обори присъда за убийство, информира вестникът на криминалната страница. Става дума за осъдения харманлиец Гошо Митев, признат за виновен, че е прегазил с колата си пастир от Симеоновград. Сега експертите казват, че той не е загинал под гумите на колата.

Зимната гума по-скъпа с 30 лева, четем още в броя. С около 10 на сто са скочили цените на зимните гуми, показва проверка на вестника. Монтажът им също е поскъпнал с 4 лева.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 29.10.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Отнасяйте се с повече търпение към хората и нещата, които не са по вкуса ви. С такт и добро желание със сигурност ще постигнете повече, в противен случай ще си създадете напрежение и няма да постигнете целите си. Приятел ще ви предложи идея, което ще ви амбицира, но и затрудни.
29 окт 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Днес бъдете добронамерени към по-низшестоящите от вас, не знаете кога ще имате нужда от услугите им. Не е изключено незаетите да имат късмет през този ден и да си намерят подходяща работа. Общуването ви с приятели ще бъде особено приятно.
29 окт 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Следете внимателно какво се случва около вас и преценете кога да се включите с активни действия. Не допускайте обаче превръщането си в обикновени наблюдатели на събитията, тъй като имате много възможности и ще е жалко ако не ги осъществите. Наложете си да не се занимавате с работа, която не е наложителна за дадения момент и се постарайте да се съсредоточите върху най-важното. Предстоят ви добри новини в личен план.
29 окт 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Ако разнообразите деня си с пътувания и други приятни занимания, ще обновите духа, здравето и психиката си. Общуването ви с хора, с които ви е приятно да бъдете, ще се отрази и на работата ви, по косвен или пряк начин. Равновесието може да бъде постигнато, стига то да не е в противоречие с чувството ви за свобода.
29 окт 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Днес ще постигнете голям делови успех, който ще затвърди положението ви на работното ви място. Имате основания за радост, но не бива да забравяте и за следващата си стъпка, която може да се окаже решаваща. Харчете разумно, не купувайте излишни вещи.
29 окт 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Ще търсите нови форми за изява на талантите си, преминавайки през деня в забързано темпо. Ще получите известия, които ще ускорят процесите в живота ви. Запознанство или утвърдена връзка ще ви създаде приятни емоции. С внимание ще се отнесете към проблемите на близък човек и ще му помогнете да ги преодолее.
29 окт 2020

Хороскоп за Везни

Везни
В професионален план денят е прекрасен и на мнозина им предстои служебно повишение. Ако сте безработни днес имате много добри шансове да промените това положение. Бъдете упорити и настоятелни. Със сигурност ще успеете.
29 окт 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Изразете доброто си отношение към хората, с които общувате и делата ви ще се подреждат така, както ги предвиждате. С настроение ще разгърнете сили в много посоки, което неминуемо ще се отрази на живота ви. Не сте от хората, които чакат на готово и днес ще го потвърдите отново.
29 окт 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще откриете перспектива за себе си в разработването на нов проект и акуратно ще се захванете с него. Без да губите време, ще направите нужните проучвания и ще намерите хората, с чиято финансова подкрепа ще го реализирате. Отношенията ви с постоянния партньор са променливи, проявете повече активност и не чакайте наготово решенията му.
29 окт 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Ще фокусирате върху себе си вниманието на много хора, което ще повдигне и без това високото ви самочувствие. Лесно ще създавате нови приятелства и връзки. Работата ще ви отрезви, налагайки ви строг и делови подход към текущите ви задачи. Не се щадете, когато трябва да покажете готовност за взаимопомощ.
29 окт 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще защитите позицията си по въпроси, касаещи бизнеса, финансите и не на последно място личния ви живот. Ще работите по осъществяване на програмата си и по-малко ще се съобразявате с мнението на другите. Но ще ви се наложи да проявите разбиране и към обща тема, зачитайки и мнението на партньорите си.
29 окт 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Предприемате рискована операция, но сте силно убедени в успеха си. Ще сполучите, ако не действате прибързано и не правите непременно онова, което сте решили. Много биха ви помогнали съветите на близки и колеги, особено на онези от тях с повече опит. Мислете в перспектива, а не единствено в настоящето, това ще ви помогне да вземете правилното решение.
29 окт 2020
Последни новини