От х:

Днес в x:

Общият кандидат на РБ трябва да е със строго опозиционен профил

Общият кандидат на Реформаторския блок трябва да е със строго опозиционен профил. Това заяви народният представител от РБ/ДСБ ген. Атанас Атанасов.

"Работиме за това. Сложен е въпросът", отговори депутатът в ефира на bTV в отговор на въпрос за общия кандидат за президентските избори тази есен. По думите му кандидатът трябва да е с десен опозиционен профил.

Водят се в момента преговори с кандидати, каза още Атанасов, който не поиска да даде повече подробности заради преговорите. 

Атанас Атанасов изказа мнение и за частта от РБ, които са в правителството след като в края на миналата година ДСБ излезе в опозиция. Според него за кандидатурата за президент те няма да искат "да дразнят работодателя си Бойко Борисов".

"Оставете Кунева, Лукарски, те са си на топло в правителсвото. Те са си наемници. Всички в това правителство са наемници на Борисов. Ние сме авторитарна власт", коментира ген. Атанасов. "Тези, които са на топло, нека да не пречат", каза още той.

"Състоянието на МВР никога не е боло толкова трагично, колкото сега", коментира още Атанасов системата за МВР. По думите му е е виновно ръководството, а не служителите.

 

Източник: http://www.actualno.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини