От х:

Днес в x:

Баш майсторът Ники от „Сървайвър“ е сменил 50 професии

Николай от „Сървайвър" се изяви като истински башмайстор на острова на перлите.
Той успя да си направи собствено легло, да си изгради навес и да измисли още куп хитри приспособления, с които облекчи живота на своето племе. Способностите му не са просто дар от Бога. Пловдивчанинът изчислява, че през живота си е минал през поне 50 професии.

Сръчният Николай започва с шофирането на мерцедес-такси през 1991 г. Спомня си, че по това време хората се биели кой пръв да вземе луксозното возило. След това Ники се впуска в какви ли не други начинания.

„Бил съм професионален готвач на кораб, а също съм летял и със самолет. По едно време разхождах туристи с хидромото делтапланер на турската ривиера", спомня си островитянинът. За известно време се изявява като автомонтьор в чужбина, а се занимава и със заварки под водата.

„Мога всичко, а когато срещна нещо ново, веднага го научавам. Винаги съм работил за личното си усъвършенстване, а не заради парите. Отдавна съм финансово независим и се хващам с някоя работа просто за да не стоя на едно място", твърди Ники. Според визитката му в момента е инструктор по мотокрос и АТВ, ендуро, сноуборд, уиндсърф, scubadiving и др.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини