От х:

Днес в x:

Общинарка-стриптизьорка

Мирна Бушел работи като либерал демократичен съветник в Байдфорд, но когато не се занимава с делата на града, е операторка на секс телефон от вкъщи и се рекламира на интернет страницата си като "Джесика - много секси кестенява професионалистка от Девон." Тя обаче реши да изостави едната професията в общината, защото колегите й не я приемали на сериозно.

35-годишната майка на едно дете бе избрана през май миналата година за да участва в градския съвет, но трима колеги от партията напуснали в знак на протест, два месеца след като разбрали за бизнеса й, пише DailyMail.

"Трябва да си изкарвам прехраната по някакъв начин", коментира тогава Бушел, защитавайки решението си да запази втората си професия.

"Причината да го правя е за да си плащам сметките и да мога да прекарвам време със семейството си. Не е несъвместимо с работата в общината и не е незаконно."

Сега обаче, Бушел е решила да предаде поста си, защото е изгубила уважението на колегите си и защото в момента е самотен родител.

"След като личният ми живот излезе наяве миналата година, така и не успях да се възстановя напълно. Стана невъзможно да създам връзки, които да ми помогнат с изпълнението на задълженията ми към обществото."

"Някои хора така и не ми отдадоха уважението си, като на равен, и заради това мнението ми е дискредитирано още преди да съм го изказала."

"А и сега, след като съм самотен родител от началото на годината, не мога да се грижа за дъщеря си заради ангажиментите в общината и заради бизнеса ми. Просто няма достатъчно време в деня за да обърна внимание на дъщеря си."

"Освен ако не си богат, безработен или пенсиониран, няма начин да се справиш с работата, домашните задължения и общината."

На сайта си Бушел предлага "парти забавление от нов вид", както и "кисограма" (съобщение, придружено от целувка от наета предварително професионалистка) и стриптийз.

Предлага и да се облече като френска камериерка, сервитьорка, ученичка, моторист, медицинска сестра, училищна директорка, "жена дявол" или като Жената котка.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини