От х:

Днес в x:

Пиян шофьор се насра пред полицаи. Тийнейджъри обират петокласници на комар. Преглед на печата – 6 ноември

Пиян шофьор от Харманли се изпуснал пред полицаи, докато духал в дрегера, информира "Новинар юг". 34-годишният Илия В. шофирал с 2.24 промила.

Мезек с пречиствателна преди Хасково, акцентира на първа страница вестникът. Вчера стартира изграждането на станцията за отпадни води край свиленградското село.

Мъртви гълъби валят в Одрин, четем още в броя. Според властите птиците се тръшвали на земята заради обеззаразяването на семената за посев. Предстоящият лабораторен анализ ще каже истината.

"Бряст лес" възкръсна с пълно мнозинство, отбелязва вчерашното решение на ОбС в Минерални бани изданието.

След 10 дни ясно кои имат право да строят, пише още "Новинар юг". На 15 ноември изтича срокът за вписване в централния регистър на строителните фирми, допълва вестникът.

Тийнейджъри обират петокласници на комар, пише в заглавие над главата "Хасковска Марица". Двама непълнолетни вчера бяха арестувани в двора на хасковското школо "Иван Рилски", зарибявали малките да играят на пари с покемоните от закуските.

Англичани развъждат прасета в Николово, пише още на първа страница вестникът. Гари и Габриела от Манчестър смятат да изградят ферма в хасковското село.

Искат плод вместо баничка в школските павилиони, четем още в броя. Община Хасково ще настоява за по-бързото приемане на наредбата на здравното министерство, която забранява продажбата на мазните закуски в близост до училищата.

Пиян пълни гащите при полицейска проверка, деликатно описва пикантната случка с 34-годишния Илия В. в Харманли изданието.

Стопаджия обра хасковлийка, отлагат наркодело заради свидетел, горя АГО-то в ХАрманли, са част от останалите заглавия на криминалната страница.

Некадърност и безхаберие унищожават българския спорт, под това гневно заглавие е публикуван материал на страницата "Стадион". Без шампиони за България ще се говори само покрай кражби, проституция и беззаконие, допълва авторът.

Запечатани шахти притесняват хасковлии преди зимата, четем още на страниците на "Хасковска Марица". Читателка дори е изпратила скица на улица с шахта, запечатаната под асфалта.

Петър Тосков с четири роли в театъра, пише изданието за пиесата "Няма да платим, няма да платим" по Дарио Фо на хасковска сцена.

"Умилителен разказ" е озаглавен текст от Румен Старковски на 16 страница в броя. Ако имате търпението да го прочетете, ще разберете, че нито е умилителен, нито е разказ.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини