От х:

Днес в x:

21 °C

Пиян шофьор се насра пред полицаи. Тийнейджъри обират петокласници на комар. Преглед на печата – 6 ноември

Пиян шофьор от Харманли се изпуснал пред полицаи, докато духал в дрегера, информира "Новинар юг". 34-годишният Илия В. шофирал с 2.24 промила.

Мезек с пречиствателна преди Хасково, акцентира на първа страница вестникът. Вчера стартира изграждането на станцията за отпадни води край свиленградското село.

Мъртви гълъби валят в Одрин, четем още в броя. Според властите птиците се тръшвали на земята заради обеззаразяването на семената за посев. Предстоящият лабораторен анализ ще каже истината.

"Бряст лес" възкръсна с пълно мнозинство, отбелязва вчерашното решение на ОбС в Минерални бани изданието.

След 10 дни ясно кои имат право да строят, пише още "Новинар юг". На 15 ноември изтича срокът за вписване в централния регистър на строителните фирми, допълва вестникът.

Тийнейджъри обират петокласници на комар, пише в заглавие над главата "Хасковска Марица". Двама непълнолетни вчера бяха арестувани в двора на хасковското школо "Иван Рилски", зарибявали малките да играят на пари с покемоните от закуските.

Англичани развъждат прасета в Николово, пише още на първа страница вестникът. Гари и Габриела от Манчестър смятат да изградят ферма в хасковското село.

Искат плод вместо баничка в школските павилиони, четем още в броя. Община Хасково ще настоява за по-бързото приемане на наредбата на здравното министерство, която забранява продажбата на мазните закуски в близост до училищата.

Пиян пълни гащите при полицейска проверка, деликатно описва пикантната случка с 34-годишния Илия В. в Харманли изданието.

Стопаджия обра хасковлийка, отлагат наркодело заради свидетел, горя АГО-то в ХАрманли, са част от останалите заглавия на криминалната страница.

Некадърност и безхаберие унищожават българския спорт, под това гневно заглавие е публикуван материал на страницата "Стадион". Без шампиони за България ще се говори само покрай кражби, проституция и беззаконие, допълва авторът.

Запечатани шахти притесняват хасковлии преди зимата, четем още на страниците на "Хасковска Марица". Читателка дори е изпратила скица на улица с шахта, запечатаната под асфалта.

Петър Тосков с четири роли в театъра, пише изданието за пиесата "Няма да платим, няма да платим" по Дарио Фо на хасковска сцена.

"Умилителен разказ" е озаглавен текст от Румен Старковски на 16 страница в броя. Ако имате търпението да го прочетете, ще разберете, че нито е умилителен, нито е разказ.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 22.04.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Не се отказвайте от завоюваните позиции. Знаете към какво се стремите и това ви дава нужната сила да продължите напред. Успехът ви има много измерения. Радвате се на признание и уважение от страна на колеги и началници. В личен план ще можете да стабилизирате отношенията с любимия човек и ще укрепите връзката си.
22 апр 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Щом искате останалите да ви харесват, да им помагате и едновременно с това да помагате и на себе си, не забравяйте да проявявате искрен интерес към хората, с които общувате. И знайте, че изражението на лицето е по-важно от дрехите, в които сте облечени.Приятни и романтични мигове ви очакват, ако успеете да спечелите вниманието на една личност, която е наблизо.
22 апр 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Днешният ден е твърде специален за вас, тъй като ще видите плановете си за страхотно прекарване на нощта осъществени. Вие мислите освен за собственото си прекарване и за настроението на другите, но в това отношение едва ли ще има за какво да се притеснявате.
22 апр 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Захващате се с нещо, което на пръв поглед е безполезно, но на вас ви се струва и полезно и приятно. Не ви се стои у дома днес, затова ще трябва да приемете някое от предложенията на ва-ши близки. Движението ще ви се отрази добре, а ако изберете мяс-то, което не посещавате всеки ден, направо ще се преродите. От-ношенията ви с любимия човек ви карат да се чувствате чудесно.
22 апр 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Днес някои от вас ще се заемат с работата на свои близки, тъй като не можете да им откажете помощта си. Всяко нещо, с което се захванете обаче го вършите толкова добре, че околните ще останат изключително доволни от вас. На някои им предстои пътуване, свързано с ваш ангажимент, но то ще успеете да ви разнообрази и да ви помогне да се разтоварите.
22 апр 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Деликатното ви поведение ще ви донесе предимства днес. Подбирайте внимателно думите си и не търсете причини за конфронтация, дори и да имате основание за това. Ще получите интересно предложение за нова работа, бизнес или пътуване. Преди да отговорите – помислете. Трайни придобивки ще внесат настроение и ще подобрят самочувствието ви.
22 апр 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Днес ще трябва да работите упорито, за да свършите нещо в определения срок. Постарайте се наистина да го направите, това ще издигне авторитета ви, както и личното ви самоуважение. Контактите едва ли са най-силната ви страна днес, така че най-добре ще е да ги сведете до минимум. Обърнете повече внимание на семейството си днес.
22 апр 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Деловата седмица за вас не е приключила още. Ще имате важни срещи, които е възможно да доведат до договори. Нали вие това очаквате. За други от вас се очертава пътуване извън вашето населено място. Осигурете си време за почивка и развлечения.
22 апр 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Сред хаоса на ежедневието ще откриете добра възможност за себе си да изявите по оригинален начин мисленето и намеренията си. Това ще се приветства от онези, които ви ценят и остане незабелязано от други, без значение за развитието ви. Отдайте заслуженото и на партньора си. Без него не бихте имали нещата, които ви радват.
22 апр 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Днес ще се наложи да бъдете особено точни в преценките си относно надеждността на започнат от вас проект. Нека силното ви желание да не заслепява здравия разум, само така можете да се надявате на успех. Много радост ви носи интимният партньор.
22 апр 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Денят ви ще премине в движение, тъй като стоенето у дома не е достатъчно разнообразно за вас. Ангажирате се с въпроси на ваши приятели, но по-добре ще е ако стоите встрани от чужди проблеми. Помогнете доколкото можете, но в никакъв случай не се нагърбвайте изцяло с неща, които те трябва да свършат. Намерете подходящ начин да се разтоварите.
22 апр 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Не мислете, че можете най-добре да се справите сами, погрешно е и да се надценявате, въпреки способностите си. Не отхвърляйте ничие внимание и подкрепа, ще се нуждаете от тях. Влечението ви към човек, който нехае ще ви попречи да забележите друг, истински влюбен във вас. Не пропускайте шанса си.
22 апр 2021
Последни новини