От х:

Днес в x:

Люси Дяковска се присъедини към Акага

Певицата Люси Дяковска ще допълни звездния състав от приятели на Акага на концерта им на 28 октомври в зала 1 на НДК.

Новината се оказа изненадваща дори и за музикантите от Акага, защото предложението дошло от самата Люси. Мегазвезвата от Германия научила за концерта от интернет и веднага звъннала на издателите на "No Angels" в България Вирджиния рекърдс/Universal Music, с предложение да се присъедини към музикалното събитие.

Естествено, идеята допаднала на Акага моментално. Те и Люси се харесали още по времето на "Мюзик Айдъл 2", когато Люси журираше, а Акага бяха бенд.

"Въобще не ни хрумна, че Люси, която има много ангажименти в Германия, ще има възможност да се включи в нашето шоу "Акага и приятели". Няма какво да крия - поласкани сме и с удоволствие приехме идеята да се появи с нас на сцената на зала 1. През последните дни не излизаме от репетиционната. Решили сме програмата на концерта да е разбриваща, феновете ще го оценят"- споделя Краси Куртев от Акага.

Другите гост-изпълнители в концерта "Акага и приятели" са Графа, Хилда Казасян, Дичо, Тома от "Мюзик Айдъл 2", Спенс и холандския MC Mellow Mac.

До концерта остават броени дни и все още можете да намерите билети за него, а те са ценни, защото не само ви отвеждат към незабравимо музикално притежание, а и защото само с тях можете да се сдобиете с бестовия албум "Акага 1993-2008" само за 6 лв.
Източник: club.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини