От х:

Днес в x:

Mercedes Benz S-Class - шпионски снимки на фейслифта

Докато продажбите падат по-бързо и от акциите на Уолстриит, то малцина биха си представили, че Mercedes Benz ще успеят да представят своя S-Class достатъчно бързо на пазара. Но според последните шпионски снимки изглежда, че флагманът на компанията е доста близо до производство. Това ще бъде първият фейслифт на S-Class, откакто бе представен през 2005 година.

Въпреки че представянето на обновения S-Class е на няколко месеца от нас, то някои от характерните му черти могат да бъдат забелязани още сега. Много добре могат да се видят новата предна престилка и фарове за мъгла, новата форма на бронята и новите огледала с по-елегантни мигачи. Ново ще бъде и новото оформление на предните фарове, като мигачите вече ще бъдат в долната част, а нови LED светлини ще бъдат в краищата на фаровете. Нова задна броня и задни светлини без онези метални елементи също ще бъдат част от фейслифта.

Когато човек (разбира се, запознат с автомобилния свят) види S-Class, то почти сигурно може да се сети за прототипа Ocean Drive. От V-оформената предна решетка пред LED светлините, та чак до изчистените и гладки задни фарове – дизайнерите определено следват тенденцията от Ocean Drive.

Не се очаква да бъдат правени някакви промени по задвижващата система, въпреки че за първи път ще се предлага хибридна система в S-Class. Тя ще бъде под формата на C400 BlueHYBRID.

Обновеният S-Class би трябвало да се появи по шоурумите към пролетта на 2009 година.
www.leftlanenews.com
Източник: rs-auto.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини