От х:

Днес в x:

Преслава: Най-големият ми грях е, че съм била шивачка

Най-хитовата фолк дива Преслава не иска много да говори за миналото си,и с право, коментират клюкарки в "Пайнер". Изпълнителката на хита "Моят нов любовник" има трудов стаж в книжката си като шивачка.

Петя, както е истинското име на звездата, е от Добрич. Преди да започне да гради кариера на фолк певица, Петя се е подвизавала като шивачка в местна фирма, която изнасяла мъжки боксерки и потници за Италия. Стажът на Преслава като шивачка е доста кратък - едва 4 месеца. Едрогърдата певица била принудена сама да напусне работното си място, тъй като не получавала заплата близо два месеца.

След напускането си от шивашката фирма красивата брюнетка хваща микрофона в силистренската кръчма "Белите брези". Там тя пее 2 години и на 15 е забелязана от Милко Калайджиев. Мустакатият певец дава касетка със записи на Пресито на Митко Пайнера, който кани едрогърдото момиче на среща. Преслава обаче се дърпа близо година и половина, преди да подпише договор с "Пайнер", тъй като се страхувала от реакцията на родителите си.
Източник: hotnews

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини