От х:

Днес в x:

Коко Динев: И Златка, и Алисия са от занаята!

Грандиозният скандал между Алисия и Златка Райкова, който върви от месец насам, не само че не утихва, но и се разраства. След като фолк звездата и голият фотомодел участваха в шоуто "Денсинг старс", уж за да решат спора помежду си с танци, враждата между тях не секна.

Алисия обяви, че вече е завела дело за клевета срещу Златка Райкова за твърденията на блондинката от Пазарджик, че е проститутка. Златка обаче демонстрира увереност и тръби, че не се плаши от съдебно дело, а даже иска такова, за да изтипоса публично какво представлява всъщност Алисия.

Участничката в "Островът на изкушенията" разкрива, че източникът й, че Алисия е работила като проститутка, е Коко Динев. Ресторантьорът от "Кошарите", известен като любител №1 на фолк певиците, разказал потресаващи неща на Златка за миналото на изпълнителката на "Карамел".

Веднъж Коко Динев поръчал Алисия за своя приятел - футболиста Валери Божинов. Президентът на футболния тим "Вирхен" платил 2000 евро, за да бъде фолк певицата с национала. Впоследствие обаче между Алисия и Валери припламнали любовни искри.
Сега Златка е амбицирана да покани Коко Динев като свидетел по делото с Алисия. Твърде съмнително е обаче, че богаташът ще се съгласи. Според сеирджиите Коко Динев даже е бесен на Златка, че е разказвала неща, които той й е споделял.

Обвиненията на Златка Райкова, че в миналото Алисия е проституирала, не са първите подобни. Преди да бъде убит, писателят на мутрите Георги Стоев също разкри, че фолк певицата е заработвала като компаньонка. Стоев разказа, че Алисия е продавала в квартална бакалия в столичния квартал "Дружба" и че е спала със сикаджиите Георги и Любен Пехливанови.

"Обвинителката" Златка Райкова обаче не може да се похвали с по-добър имидж от Алисия. Открай време се мълви, че блондинката също заработва като елитна компаньонка. Преди да стане национална знаменитост с циците си и фриволното поведение, Златка е била дълго време гадже на сводника Георги Телбизов от Пазарджик. Осъденият бос на проститутките е човекът, който инвестирал в силикона на Златка и почнал да я "пуска" на хора "по-така".
Близки до Телбизов разказват, че преди години Златка Райкова е работила като проститутка на витрина в Амстердам.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини