От х:

Днес в x:

Джип размаза лада със семейство

Виновен шофьор избяга от линейка пред болницата в Шумен и бе задържан по-късно от полицаи близо до здравното заведение. Екшънът се разиграл снощи около 20.00 часа съобщи Стандарт.
38-годишният Иван Борисов по прякор Джерито размазал с джипа си марка Мерцедес МL лада със шуменска регистрация по пътя от село Царев брод към Шумен след разклона за квартал Макак.

Мъжът е загубил контрол над автомобила, навлязъл е в насрещното платно и буквално е помлял челно руското возило. По неофициална информация шофьорът е бил пиян и затова се е опитал да се скрие от унформените. При залавянето му отказал да бъде изпробван за наличие на алкохол с техническо средство и да даде кръв за медицинско изследване.

43-годишният водач на ладата К.Д.Х. е загинал на място. В тежко състояние е и 5-годишният му племенник Й.В.Й. Момчето е пътувало с баба си си Иванка Н.(46 г), която е със счупена лява ръка. Детето е с размазан череп и лекарите се борят за живота му. 14-годишният син на загиналия- Д.К.Х. също е приет в болницата със счупен нос и натъртвания.

Това е поредната катастрофа с жертви в шуменско за последните дни. В четвъртък жителите на квартал Макак погребаха 13-годишната Филипина, майка и Иванка и тяхната роднина-Ваня.

В деня на погребението им, друга жена загина, а 10 души влязоха в болница след поредни тежки катастрофи. Линейка бе блъсната от Мерцедес и превърната в катафалка за 67-годишната Денка И. от Търговище.

Жената почина в смачкания реанимобил след като бе ранена при първата катастрофа, станала на завой в Ришкия проход. Лекарският екип също бе приет в болница.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини