От х:

Днес в x:

В Survivor пламна любов! Евгения и Филип!

Утре вечер един ще напусне Островите на перлите.

На първият ден оцеляващите получиха своите първи припаси от храна, измежду които бяха и няколко кокошки.

Сървайвърите бяха сюрпризирани от водещия Владимир Карамазов с триминутен срок за напускане на кораба, както и с първата задача. Участниците трябваше да освободят два сала, прикрепени към коритото и с тях да доплуват до брега. Там ги очакваше и първото изпитание – в близката джунгла бяха скрити два тотема – мъжки и женски.

Участниците, които ги намерят, печелят имунитет. Това се оказаха Димитър Димитров и Янита. Веднага след изпитанието 22-та се захванаха да строят своя нов лагер. Това предизвика и първото разделение на групи между участниците. Инициативата в изграждането на лагера поде Николай Мартинов, а останалите просто изпълняваха неговите инструкции.

Освен Николай и Козела в оцеляването се появи още един лидер – режисьорът Димитър. За отрицателно време той успя да запали огън с въже и дърво. Това е първият успешен опит на участник в българско издание на Survivor, който успява да даде огън на племето си без това да се случи в изпитание.

Така само за около два часа участниците успяха да си направят къща, да си запалят огън, да пофлиртуват, а Гергана Савова – да загуби един от зъбите си. Културистката остана без преден зъб след, като похапна добре кокоси.


В епизода снощи зрителите видяха игра за индивидуален имунитет, както и първия племенен съвет. Първият изгонен от Островите на перлите ще гостува в студиото на Survivor Live! в събота от 22.30 часа.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини