От х:

Днес в x:

Денят на пиратите в пиратска игра

Играта MMORPG Pirates of the Burning Sea отбеляза на 19 септември - денят на пиратите. Не на тези, които обират разработчиците на игри, а на тези които нападат богатите търговци в Южните морета и плават под черен флаг. За да отпразнува пиратския ден компанията Flying Lab Software добави в играта PotBS нови мисии и съкровища, освен това пусна и ключ за 14-дневна безплатна пробна игра. Ключът може да се получи на сайта на играта.

За тези, които обичат моските приключения, разработчиците са публикували пиратски речник с всички приветствия, любими фрази и шаблони, които се използват от "морските вълци".
PotBS е онлайн игра за любителите на морската романтика. Играчите могат да постъпят на служба на страната на Англия, Франция или Испания, да изберат живот на корсар, да нападат търговски кораби и да всяват ужас в сърцата на обикновенните мореплаватели. Повече от хиляда мисии, великолепно реализирани морски сражения, реалистична икономика, масови битки, множество достъпни кораби и заинтригуващи приключения - са само част от достонствата на играта.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини