От х:

Днес в x:

В община Хасково обидени на заместник министър, топят го на Масларова

Изявление на заместник министъра на труда и социалната политика Димитър Димитров в дома за стари хора на Кенана ядоса общинската администрация в Хасково. На специална пресконферениця днес заместничките на градоначалника Георги Иванов – Татяна Димитрова и Нели Станева се възмутиха от думите на заместника на Емилия Масларова. Пред вестник "Хасковска Марица" той изразил учудването си, че общината не предприема никакви действия за подобряване на условията в дома за възрастни хора на Кенана.

Ние пък изразяваме учудването си от думите и поведението на заместник министъра, заяви Татяна Димитрова. Тя бе категорична, че никой не е уведомявал общинската администрация за височайшето посещение. А това би било редно и възпитано, защото домът за стари хора е под юрисдикцията на община Хасково, допълни тя.

Заместник кметът Нели Станева пък припомни, че само преди десетина дни обяви намерението на общината да кандидатства с общ проект за ремонт на дома за възрастни, дом "Марина" и дом "Надежда", на обща стойност 3 300 000 лв. Над два милиона и половина от тях са предвидени именно за старческия дом, припомни Станева.

Двете заместнички на Иванов са категорични, че за думите и поведението на Димитров ще бъде уведомена Емилия Масларова.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини