От х:

Днес в x:

Колумбия се разсърди на Карла Бруни

Министерството на външните работи на Франция бе принудено да се извини на Колумбия, заради съпругата на президента Никола Саркози - Карла Бруни.
Първата дама на Франция издаде нов албум. В една от песните, адресирани към любимия, Бруни пее : "Ти си моя наркотик. Ти си смъртоносен африкански хероин, опасен, бял, колумбийски."

Външното министерство на Колумбия счита, че под "бял колумбийски" се има предвид вид кокаин, който местната наркомафия разпространява по света. Министърът на външните работи на Колумбия - Фернандо Архано, заяви че думите са "изключително болезнени" за неговата страна.Още повече, че песента се изпълнява от първата дама на Франция.

Френските медии, които коментират тази новина, все още не уточняват, дали Бруни сравнява президента с хероина и кокаина. Според техните данни, композицията е написана преди запознаството на певицата със Никола Саркози.

Сватбата на Саркози и Бруни бе широко коментирана. Тя се състоя на 2 февруари, само няколко месеца след скандалния развод на президента със Сесилия.
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини