От х:

Днес в x:

Самотните ВИП-татковци

Известни BG-мъже по една или друга причина се нагърбват сами да си гледат децата. Най-пресният случай в редиците на самотните татковци е Господаря на ефира Димитър Рачков. Преди него обаче куп известни нашенци поеха отговорността да са баща и майка на родните си отрочета. Къде от безхаберието, къде от заетостта на жените си. Един от тях е Митко Щерев, на когото приятелите и до ден-днешен му викат "баща-героиня".

Актьорът Рачков ще води сина си на море
Актьорът Димитър Рачков се стяга да води на море, а после и на планина малкия си син Димитър-младши, разказа самият Рачков.

"Не искам да изпадам в подробности сам ли съм, или не съм. Щом свърша с ангажиментите тук по снимките на „Господари на ефира", заминавам за Бургас при родителите ми. Малкият вече е там и ще се отдам на плажчета, после ще го водя и на планина. Той е страхотен!", разказа Рачков. Преди дни излезе новината, че изгората на актьора и майка на сина му, Христина, ги е изоставила заради работата си и заради нова любов. Хриси в момента е на снимките на третия сезон на Сървайвър, но още преди да замине, разкрила пред приятелите си, че няма намерение да се събира отново с Рачков. Преди да роди син на актьора, тя е била жена и на Димо от P.I.F.

Митко Шерев изгледа сам две дъщери
Композиторът Митко Щерев от 17 години сам гледа дъщерите от втория си брак Александра (28) и Рая (23), разказа самият той.

"Първоначално имах икономка, но като поотраснаха, реших, че е доста възпитателно сами да помагат в поддръжката на дома", твърди Щерев. От първия брак той има още една дъщеря, която вече го е дарила с внук. Тя обаче е отраснала при майка си и вече е женена в Германия.

"Съдът ми присъди навремето дъщерите ми, тъй като майка им замина за чужбина. Не съм си и помислял, че ще ми пречат в живота или на кариерата ми. Сега съм доволен от това, което постигнах - ед
ната завърши актьорско майсторство, а другата ПР", довери Митко Щерев.

Мариян живее за Евана
Въпреки имиджа на плейбой, който си създаде преди 3 г. в реалитито Биг брадър, Мариян продължава да доказва, че най-важният приоритет в живота му е щерката Евана (8). Момиченцето прекарва повечето време при баща си, а той твърди, че я е взел да живее при него, тъй като има сили да се грижи добре за нея. А и майка й Ева е по-заета.

Магапаса е горд с щерка отличничка
Магапаса вече година и половина сам отглежда дъщеричката си Кристияна, след като бившата му жена и дуетна партньорка Мая си събра дисагите и отпраши да търси късмета и любовта в Америка. Изпълнителят на Пайнер обаче приема присърце отговорността, която се стовари на плещите му, и кротичко заявява: "Супер ни е само двамата!"

Баща и щерка се разбират отлично, а в грижите около малката помагат и родителите на Магапаса, които са неотлъчно до тях в Свиленград.

"Кристияна вчера получи дипломата си от трети клас, пълна отличничка е", не може да нахвали чедото си гордият татко. За Мая пък е категоричен: "Не се чуваме, тя си има свой живот, но детето всеки ден си пише с нея по скайпа. Нали й е майка."

За среднощните си участия и липсата от дома Магапаса компенсира отрочето си с купища подаръци. Купува й всичко, което пожелае, но само ако Криси е изпълнила съвестно задълженията си.

"Нали съм и майка, и баща, трябва да я науча на дисциплина и самоконтрол, но се опитвам да не съм прекалено строг", признава си певецът.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини