От х:

Днес в x:

Карла Бруни роди момиченце

Френският президент Никола Саркози стана баща за четвърти път. Съпругата му Карла Бруни-Саркози роди момиченце в парижката клиника "Ла Мюет" снощи, съобщиха френски медии, цитирани от световните агенции.

Източник от антуража на Първата дама уточни, че Карла е родила около 19.00 - 19.30 часа /17.00 - 17.30 часа по Гринуич/. Никола Саркози е първия в историята на Френската република президент, станал баща по време на мандата си. Бебето е първото дете на Саркози от третата му жена, както и първата му дъщеря. 56-годишният президент има трима синове от предишни бракове (Пиер на 26 години, Жан на 25 години и Луи на 14 години).

43-годишната бивша певица и манекенка, и настояща Първа дама има 10-годишен син от брака си с философа Рафаел Ентовен. Саркози посети за половин час вчера следобед съпругата си в малката частна клиника, където тя беше приета сутринта. След това той замина за Франкфурт за разговори с канцлера Ангела Меркел за антикризисните мерки в еврозоната.

Президентът се завърна от Германия привечер и към 23.00 часа /21.00 по Гринуич/ пристигна в клиниката. Елисейският дворец не направи никакви официални изявления във връзка с раждането на президентското бебе.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини