От х:

Днес в x:

60-годишен съсече със сатър авера си

Разложен труп, разчленен на няколко части, откриха тази сутрин криминалисти от РПУ Хасково в двора на 60-годишния Желязко Желязков от Въгларово. Частите от тялото, чиято глава липсвала, били на обявения за общодържавно издирване още на 22 април тази година 53-годишен Румен Орлинов от същото село. Останките му били напъхани в сандък, скрит в пристройка към къщата на Желязков.

60-годишният пенсионер е задържан за 24 часа с полицейско разпореждане. Пред криминалистите той признал деянието си. По думите му инцидентът възникнал след запой, когато Румен му налетял с джобно ножче. Желязков грабнала сатъра и насякъл авера си, с когото от години се срещали всеки ден и разпивали заедно.

Според съдебния лекар тялото е цялото насечено, отделени са краката и ръцете, а главата е изцяло отрязана. Желязков признал и къде я захвърлил – в храстите зад пристройката, където тя наистина била открита от полицаите.

Убиецът и жертвата са самотно живеещи, каза днес на брифинг в ОДП комисар Атанас Ненков. Той обясни още, че сигналът за изчезването на Румен Орлинов е подаден от кмета на Въгларово, защото от два месеца не идвал да си получи пенсията.

Подробности за поредното брутално убийство в региона очаквайте по-късно
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини