От х:

Днес в x:

12 °C

Преглед на печата – 10 юни

"За убийството в Димитровград: Виктория запряна, дирят Христо". С това заглавие открива днешния си брой "Новинар юг". Лична карта издава заподозрения за касапницата, допълва изданието. Според вестника тя е открита на местопрестъплението. Това означава, че укриващият се от полицията Христо Лазов не разполага дори с документ за самоличност.

"3 деца от Хасково с туберкулоза" е заглавието на водещият материал на първа страница. Градските жители боледуват 2.5 пъти по-често. 114 с охтика през 2007-а, допълва вестникът.

"Опасното олио става биогориво" е друг акцент от първа. РИОКОЗ чака решението на здравното министерство какво да се прави с откритите два тона съмнителна продукция.

"Официално: 7 деца бити от родителите си за 5 месеца", преброява жертвите на домашен тормоз на втора страница изданието и допълва: 1/3 от подрастващите до 14 години са преживели насилие.

"Муле налетя на прокурор пред холандци" е акцент от криминалната страница. Подсъдимият за трафик на хероин Сюлейман Каракуш се юрнал срещу обвинителката Дарина Славова, но бил озаптен навреме от съдебните полицаи.

"Съдят днес директор за подкуп", информира още "Новинар юг". Днес продължава процеса срещу бившия шеф на "Булгартабак Харманли" Митко Скерлев.

"Само един мераклия за Бизнесцентъра, засега", съобщава изданието. Само един кандидат е купил тръжната документация до вчера, конкурсът е утре.

"2978 лева излезе метър строителство на "Южен", изчислява "Новинар юг" на 5 страница. Толкова е струвал ремонтът на бул. "Освобождение", чието работно име било "Южен" и това внесло объркване дори сред общинските съветници.

"Забраниха секса и белота в "Стамболово" е водещото заглавие на спортната страница. Футболистите били подложени на спартанския режим заради предстоящия бараж с "Тунджа".

"Подсъдим нападна прокурор в съда", е заглавието над главата в днешния брой на "Хасковска Марица". В материала се описва вчерашният скандал, при който турчин с холандски паспорт вилня в залата на Темида.

"Поскъпват лекарствата от Здравната каса" е водещото заглавие на първа страница. Хасковските фармацевти отказват коментар по спечеленото дело срещу НЗОК, допълва изданието.

"Димитровград иска нов надлез, кулата пада", информира от втора страница вестникът. Само втори мост решава транспортните проблеми, смятат в общината.

"Жива верига блокира тировете в Симеоновград", акцентира на трета изданието. Трафикът от Дунав мост до Свиленград да бъде отклонен от улиците на града, настояват в подписка над 800 души.

"Имал ли е "къртица" ексмитничарят Михаил Янков?" пита в материал на цялата 9 страница "Хасковска Марица". Темата ни връща към скандала с бившия митничар по време на процеса срещу Будимир Куйович, когато стана ясно, че Янков е прехвърлил имоти за 1 млн. лв. от килията си в Стара Загора. Според проверяващите зам. окръжният прокурор на града под липите Дичо Атанасов няма вина за тайните сделки. Изглежда, горещият картоф ще остане в хасковската дирекция на комисията за отнемане на имущество от незаконна дейност. Това намеква текстът, макар да не е заявено категорично.

Още новини – в днешните броеве на "Новинар юг" и "Хасковска Марица".
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 29.10.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Днес ще ви се наложи да бъдете нащрек, тъй като работата ви подставя в ситуации, в който трябва да се действа бързо. Добре ще е ако не сте сами в начинанията си, а си осигурите подкрепата на човек, на когото можете да разчитате. Имате късмет в личен план, където успявате да постигнете нещо, към което отдавна се стремите. Не пропускайте шансовете си.
29 окт 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Настроението ви днес е чудесно и са налице всички предпоставки да се радвате на един страхотен ден. Работата ви върви по план, а и вие не давате възможност за погрешни стъпки. Радвате се на ползотворно сътрудничество с близък колега. Обърнете достатъчно внимание на човека до вас , така че да се почувства щастлив.
29 окт 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще браните независимостта си, защитавайки интересите и правото си на личен избор. Не позволявайте чуждото мнение да влияе на настроението ви, работете върху задачите си старателно и отговорно. Това ще се отрази на възнаграждението ви, и колкото сте по-прецизни, толкова по-добре за финансите ви.
29 окт 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Финансови и други интереси ще поставят някои от вас в условия да избирате между повече от една възможност. Няма да сте безразлични и към нечии нужди, очакванията към вас не свършват. Дайте си повече отдих и разнообразие в живота. Не се противете на онези, които с обич ще ви помогнат да се разтоварите от грижите ви.
29 окт 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Можете да си позволите повече разточителство за близките ви, без да се притеснявате, че ще пострада бюджета ви. На път сте да задълбочите връзката си, но помислете за поведението си, като не изпадате в крайности. Общият ви път изисква компромиси, готови ли сте на тях? Личността ви ще стане интересна и за други от противоположния пол.
29 окт 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Независими и открити, ще ви бъде по-лесно да изразите мнение и вземете отношение по спорен въпрос. Ще реализирате намеренията си, още повече, че мотивацията ви е силна. С подкрепа на подходящите хора ще спазите срокове или по-точно ще се включите навреме в интересуващо ви начинание или друго, важно за вас събитие.
29 окт 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Приемете събитията, а ако имате забележки се стремете към промяна, но с конструктивни решения и мирни средства. Изчистете съзнанието си от всякаква агресивна мисъл, проявете доброто у себе си. Така ще повлияете и на други да се развиват в правилната посока. Бизнес-делата ви навлизат в по-благоприятен период, пластовете се разместват.
29 окт 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Разпределете силите си за да ви стигнат за всичко, с което ще се ангажирате днес. Това е гаранция за успешно приключване и на срочните задачи. Роднини ще ви създадат тревога със свой здравословен проблем. Потърсете съвет и помощ от специалисти, не предприемайте самолечение.
29 окт 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Появата в живота ви на една личност ще събуди позабравени чувства. Приятели ще ви помогнат да осъзнаете пропуските с, но и да ги наваксате. Обърнете внимание на храната си. Полезно е да разнообразите менюто. Заложете на плодове и зеленчуци и по-малко на месо и мазнини.
29 окт 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
От днешния ден може да зависи част от бъдещата ви работа. Подхождате със завидно спокойствие към всеки проблем около себе си. Уверени сте, че няма нещо, с което да не можете да се справите. Постарайте се да сдържате емоциите си и да не показвате неодобрението си за неща, които не харесвате. Ще имате възможност за последна дума.
29 окт 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Част от вас са обхванати от колебания относно бъдещата си работа и това заплашва да дисбалансира настоящите ви задължения. Затова се съсредоточете върху момента и не губете време за излишни притеснения. С течение на времето ще успеете да намерите най-подходящия за вас избор. Необвързаните от вас са обсебени от привлекателна и загадъчна личност.
29 окт 2020

Хороскоп за Риби

Риби
С нечия подкрепа ще направите правилния избор, доверявайки се на опита и знанията. Не пропускайте да отдадете заслуженото, изразявайки благодарността си по подходящ начин. Вътрешното ви усещане за нещата ще ви подскаже как да се справите с несигурността си. Запазете доброто си настроение и вечерта, очакват ви приятни емоции.
29 окт 2020
Последни новини