От х:

Днес в x:

Световна премиера на нов сериал в България?

Реклама за нов телевизор, представена като промоция на нов сериал, подлуди интернет и телевивизонните маниаци през последните дни. Името му е "Скарлет", но няма нищо общо със Скарлет О`Хара на Маргарет Мичъл от "Отнесени от вихъра".

Главната роля изпълнява Наташа Малти, позната от филмите "40 дни и 40 нощи" и "Електра". В трейлъра едното й око е зелено, а другото червено. Защо не става ясно, но създателите на продукцията обещават, че товаще се разбере в хода на действието.

Главната мъжка роля е поверена на Ей Джей Бъкли от сериала "От местопрестъплението". Дали е от добрите или от лошите не се знае, но от рекламата става ясно, че нещо в Скарлет го кара да я преследва на всяка крачка.

В действието се преплитат експлозии, драма, любов, преследвания.

"Има по нещо за всекиго. И най-вълнуваща е тайната на Скарлет... Трябва да гледате внимателно", казва режисьорът Дейвид Нътър.

А тайната всъщност е, че Скарлет е новият телевизор на корейския гигант LG Electronics.

Той е с червен гръб, тънък е 45 мм., осветен пръстен в долната част на рамката служи като декоративeн фокус, който дава информация на зрителя за статуса на телевизора като проблясва в алено червено докато уредът е включен. За включване и изключване на телевизора е достатъчно леко докосване на сензора.

Източник: netinfo.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини