От х:

Днес в x:

Гейм лига дава награда от 10 000 лева

Гейм лигата на интернет доставчика Еър Байтс вече излъчва първите отбори за националните финали в края на годината. В момента се играят мачовете от втория квалификационен турнир, който се провежда он-лайн на гейм сървърите на компанията.
"Airbites Airbites Gaming League (AGL) – Counter-Strike" е лигата с най-голям награден фонд в България. За победителите в надпреварата са предвидени 10 000 лева в брой и предметни награди.
Мачовете от турнира са достъпни в портала http://games.myairbites.bg, където геймърите могат да видят правилата и календара и да изберат дали да играят наживо или он-лайн.
"Надяваме се с тази лига да поставим една солидна основа за бъдещo партньорство с българските геймъри", заяви Емил Бояджиев, мениджър проекти в Еър Байтс България.
Играта е добре познатият състезателен и зрелищен Counter-Strike. Чрез осем LAN и седем он-лайн турнира ще бъдат определени 16-те участника във финалната фаза. След първия финален кръг ще останат осемте най-добри отбора, които ще се сблъскат на същинския финал.
Еър Байтс България ЕООД e част от холдингa Airbites, който обединява четири телекомуникационни компании, специализирани в предоставянето на Интернет услуги в Полша, Украйна, Румъния и България.


Източник: technews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини