От х:

Днес в x:

Българска игра за колонизиране на Марс стана най-големият хит в Steam

Само ден след пускането ù на пазара стратегическата игра "Surviving Mars" на българското студио "Haemimont Games" стана най-продаваната в платформата за игри Steam. "Surviving Mars" се превърна в абсолютен хит, след като за 24 часа бяха продадени 50 хил. копия от нея.

Играта предизвиква играчите да планират, да построят и да управляват първата колония на Червената планета. Тя насочва вниманието към предизвикателствата, които човечеството ще срещне, когато се опита да превърне Марс в свой постоянен дом.

Играчите са изправени пред задачата да създадат устойчива инфраструктура на Марс, въпреки ограничените ресурси и екстремни условия. Те трябва да я развият в културно и технологично отношение, за да може колонията да се развива самостоятелно без помощ от Земята.

Разработчиците са обърнали специално внимание на героите в играта и са изградили образи с характери на истински хора. Всеки колонизатор е уникален индивид със своите силни и слаби страни и поведението му оказва влияние върху социалната среда, създавайки нови предизвикателства за играчите.

Играта включва огромен брой вградени функции и инструменти за модификация, които ще позволят на играчите да оформят живота на Червената планета по свой личен вкус и план. Това може да се случи още на първия ден, като един от предложените модове е мисия за създаване, спонсорирана от "The Yogcast", един от гигантите на видео гейминг пазара.

"Surviving Mars", която се издава от "Paradox Interactive", вече е достъпна на Xbox One, PlayStation®4, както и на операционните системи Linux, MacOS, и Windows. Възможностите, които играта предоставя, са на практика безкрайни, като част от тях са достъпни в новия трейлър на "Surviving Mars":

Източник: avtora.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини