От х:

Днес в x:

Пиян превзе камбанария

Пиян пироман се барикадира в камбанарията на ивайловградското село и цяла вечер тормози комшиите си с удари на умряло. 42-годишният Георги Драголов бе смъкнат от кулата на църквата "Свети Архангел Михайл" в Долно Луково с помощта на огнеборци в неделя сутринта, разказаха очевидци. Според тях Георги бил доволно почерпен, когато предишната вечер превзел камбанарията.

Това не е първата изцепка на Драголов, припомниха негови съселяни за случая от 14 октомври м.г. Тогава той след солидна алкохолна почерпка драсна клечката на къщата си в полунощ.
Според съседи на Георги той подпалил имота си, за да пишат за него вестниците. 42-годишният мъж преседя в ареста 24 часа и после бе пратен за освидетелстване в лудницата. Няколко месеца преди пожара Драголов отново се бе покатерил посреднощ върху камбанарията на селската черква. Той престоя там няколко часа в знак на протест, защото кръчмарят в Долно Луково отказал да му даде ракия.

Не е изключено след последното си изпълнение пироманът от ивайловградското село да бъде пратен на принудително лечение в психодиспансер, коментираха магистрати.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини