От х:

Днес в x:

Кран и камион не успяха да откарат 362-кг. любовчия при гаджето

Мануел Урибе се приготвял за романтична среща стриктно по план, организирайки всичко необходимо, за да бъде откаран, където трябва.

Най-важен бил кранът, който да го изкара от къщата му, както и камионът, в който да бъде поставено огромното му легло, съобщава CNN.

Някога тежащият половин тон мъж, който успял да свали 200 килограма, се надявал, че пътят към жената на сърцето му е вече безпрепятствен.

За съжаление обаче се оказало, че не е точно така.

На половината път към романтичния пикник в Монтерей, Мексико, един от стълбовете, придържащ сенника над леглото му, се ударил в надлез. И така воаяжът приключил безславно.

Кръвното налягане на Урибе паднало толкова много вследствие на инцидента, че лекарите го посъветвали да се откаже от тържеството, което било документирано от десетки фотографи и репортери от целия свят.

„Трябваше да отпразнуваме факта, че от две години насам отслабвам, както и да отбележим рождения ден на приятелката ми", заяви Урибе.

„Най-тъжното е, че не можах да осъществя мечтата си да я изведа да хапнем заедно", допълни той.

По думите му, след като се подложил на стриктна високо протеинова диета преди две години, той вече тежи „само" 362 килограма.

Миналата година 42-годишният Урибе е излязъл от къщата си за първи път от пет години. Шестима души тогава бутаха гигантското му легло на колела по улицата, а мариачи свиреха в негова чест.

Като тийнейджър той тежал над 110 килограма и продължил да наддава. От лятото на 2002 година бил прикован на легло, разчитайки на майка си и приятелите си да му помагат във всичко.

Урибе привлече вниманието на целия свят, когато през януари 2006 година излезе в ефира на национална телевизия и помоли за помощ.

Въпреки неприятния инцидент по пътя към пикника, мъжът е убеден, че ще успее да излезе с приятелката си на 11 юни, когато ще навърши 43 години.


Източник: dnes.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини