От х:

Днес в x:

Фънки отвръща на удара

След старта на Music Idol 2 възмутени граждани изготвиха петиция, която осъжда отношението на Димитър Ковачев - Фънки към кандидатите за изява в музикалното шоу.

За коментар относно зрителската реакция във връзка с поведението на Фънки avtora.com направи интервю с музиканта.

"Аз съм просто участник в журито. Music Idol е един храм на музиката. На неговите порти е застанал паладинът Фънки и задачата му е да попречи този храм да бъде опорочен. Няма как да допусна да влязат в него някои от кандидатите, които се явиха. Не знам дали го осъзнават, но по този начин им правя услуга", каза Фънки по повод обвиненията спрямо поведението му.

Съпрезидентът на Sofia Music Enterprises добави, че "независимо къде си - в Muisc Idol или друго подобно предаване, идеята е като отидеш там и хората, които те видят да кажат "Ех браво, ето!", а не да идеш все едно да изпушиш една цигара пред входа и да се върнеш. Липсва уважение към цялата тази работа. Защо го правиш дявол да го вземе! Нямаш ли огледало в къщи? Никога ли не си се виждал? Тези хора не си ли задават тези въпроси? Не става! Нали ме разбирате, все пак говорим за идола на България."
Източник: dir.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини