От х:

Днес в x:

ТОПМОДЕЛКИ: ПОЛИТИЦИ ПЛАЩАТ ПО ДВА БОНА ЗА СЕКС С МАНЕКЕНКИ

Топмоделките Яна Маринова и Албена Петрова взривиха страстите със скандалното си изказване, че в модните агенции в България се обучават елитни проститутки. Това е публична тайна от години, но никой досега не се осмели да изрече истината в прав текст.


"Още от малки им промиват мозъците, че ако си елитна проститутка това ще им вдигне ангажиментите като модели. Три 17-годишни момичета отидоха на рекламни снимки в Италия и собственикът на агенцията първата вечер преспал с едната, втората - с другата, третата - с последната. На четвъртия ден трите момичета заедно със собственика на агенцията отишли в елитен магазин в Милано и той им казал: "Който прави кавали, получава обувки и дрехи "Кавали". И трите си избрали обувки с пеперудки и после обясняваха, че не са сторили нищо нередно.

Това били контакти. Обучението става помежду им, не е целенасочено. Според мен, ако едно момиче е харизматично, то ще има много работа за реклами и няма да й остане време за компаньонка", каза в ефира на "Нова телевизия" Яна Маринова.


Албена Петрова също разкри, че в агенциите се предлага на момичетата да проституират. "И аз съм получавала такова предложение и останах шокирана. Няма да кажа името на агенцията. Предложиха ми да бъда компаньонка на арабин за хиляди долари", сподели Петрова."Схемата е проста. Младите момичета ги вкарват в едни нови условия - на лукс. В агенциите има ядро, което е от моделите, които са на договори. Новите гравитират около тях и ако откажат да бъдат компаньонки, ги изкарват от луксозните условия и всяко момиче си преценява кой път да поеме", обясниха двете смели топмоделки.


Полицейски разследвания също показват, че родните милионери и олигарси често ползват платените ласки на момичета в прокурорска възраст, най-често красавици от известни агенции. Девойките признали, че в списъка на паралиите-похотливци фигурирали имената на известни политици и високопоставени държавни служители.
Според запознати баровците плащали между 500 и 2000 лева за една нощ с момиче от модните подиуми или лъскавите списания. Най-тлъстата оферта, която е получавала самата Янa Маринова, е била за космическите 15 бона, разкри тя.


Както много пъти писахме, те можели да се ги избират от лъскав каталог със снимки сякаш са манджи в елитен ресторант. "Имаш ли нещо ново" – така обикновено започвал разговора с посредника, който доставял момичета, разкриват запознати. След сеансите бизнесмените и политиците споделяли преживяванията с приятелите си, като им препоръчвали да "опитат" една или друга кандидатка за слава.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини