От х:

Днес в x:

ВИП-ЛЮБОВЧИИТЕ В МВР

След като лъсна любовната история между баш ханъмата на ДСП Емел Етем и министър Румен Петков, нова и пикантна клюка от интимния живот на МВР VIP-персоните се появи ха хоризонта.
Този път главният герой е генерал Атанас Атанасов. Настоящият главен секретар на МВР Валентин Петров разкри, че преди няколко месеца съпругата на Атанасов го изгонила от апартамента след шумен битов скандал. "Атанасов говори за кръга "Монтерей", но и той бе част от него, живееше срещу ресторанта и си пиеше пиенето. ..После обаче жена му го изгони", разкри Валентин Петров в ефира на Би Ти Ви.
През пролетта на 2007 г. бившият директор на Националната служба за сигурност Атанас Атанасов се ожени за подчинената си Веселина Михова. Връзката им беше обществена тайна, която дълго време забавляваше служителите в службата. Двамата любовчии сключиха брак в ресторант "Лебеда" в Панчарево.



Преди това Атанасов се разведе със съпругата си Анелия, която взе за себе си жилището срещу ресторант "Монтерей" в столичния квартал "Изток". Поне половината от скандалите покрай нисичкия генерал са свързани с жените му. Първата му съпруга го отнесе два пъти. Още докато Атанасов беше шеф на НСС, го обвиниха, че е пребил снаха на цигански бос в "Метро".



На 24 декември 1999 г. Атанасов беше извикан в магазина от жена си, която открила, че портмонето й липсва. След кратко издирване двамата задържаха Десислава Краева и извикаха полиция. Чужди вещи у нея не бяха открити, но тя обвини директора на НСС, че я пребил, докато дойдат полицаите. Дни по-късно Краева извади медицинско, но вината на Атанасови не беше доказана. Две години по-късно гръмна нов скандал. Появи се документ от името на военното разузнаване, че Анелия Атанасова е превела 7 млн. долара от германска в нюйоркска банка. Проверка на вътрешното министерство установи, че документът е фалшификат.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини