От х:

Днес в x:

Калин Врачански, Нети, Мария Сапунджиева и Шкумбата сред гостуващите за Майските културни празници звезди

От днес са в продажба билетите за гостуващите в Асеновград театри за Майските културни празници. Двете седмици, посветени на празника на града, който ще отбележим на 29 май, ще бъдат изпълнени с много и разнообразни културни събития. На местна сцена ще имаме възможност да видим постановки на Театър "Българска армия", на школата за класически балет Долгушин от Русия и др.

Билетите се продават на касата на читалище "Родолюбие". През почивните дни могат да бъдат закупени отв къщичката пред ТИЦ /Старата община/.

ПРОГРАМА:

11 май /сряда/

19.00 ч. "Стреляйте по артиста"- постановка на Театър "Българска Армия" по пиесата "Лес" на А.Островски, режисьор Николай Ламбрев, с участието на Калин Врачански, Георги Къркеланов, Антоанета Добрева-Нети, Владислав Виолинов, Яна Бобева, Александър Дойнов, Йордан Ръсин, Йордан Алексиев, Стойко Пеев, Радосвета Василева.

13 май /петък/

19.00 ч. Балетен спектакъл "Палечка" на школа за класически балет Долгушин към училище 210 - Санкт Петербург.

16 май /понеделник/

19.00 ч. "Мъжът на жена ми" - постановка на Мариус Куркински с участието на Мария Сапунджиева, Кирил Ефремов и Ненчо Илчев.

22 май /неделя/

19.00 ч. "Приятели мои"- комедиен спектакъл с участието на Димитър Туджаров - Шкумбата, Михаил Дюзев, д-р Мирослав Ненков, Ивелин Райчев

25 май /сряда/

19.00 ч. "Тоскография" - постановка на Пловдивски драматичен театър на Андрей Кожухаров с участието на Петър Тосков и Андрей Кожухаров

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини