От х:

Днес в x:

Мария Капон: Стефан Димитров е пример, за това какъв трябва да бъде един кмет!

    Лидерът на Единна народна партия (ЕНП) Мария Капон подкрепи днес кандидатa за кмет на коалиция "Да за Димитровград" Стефан Димитров.

    "За мен това не е просто подкрепа, за мен Стефан Димитров е пример, за това какъв трябва да бъде един кмет. Ще ви кажа, че днешните му приоритети са изключително важни, защото определят качеството на живот на всеки един човек", бяха думите на Мария Капон.

    Тя посочи, че заложеното във визията за управление на Стефан Димитров и кандидатите за съветници на "Да за Димитровград" е свързано с икономиката, но и с най-важното - човешкия ресурс. Става дума за намаление на данък сгради и такса битови отпадъци, подпомагане на малкия и среден бизнес, стимулиране на земеделието и животновъдство, както и въвеждане на безплатни детски градини, заяви Капон. Подчерта, че сред акцентите в програмата на Димитров са и подобряване качеството на здравеопазването и социалните дейности, въвеждане на съвременни технологии в образованието.

    "Знам колко е трудно след един мандат на ГЕРБ хората да бъдат спокойни за това, какво ще се случи в Димитровград. Виждам го в цялата страна, страхъте много голям. Но ние се интересуваме единствено и само от развитието на Общината. Всички начини на реванш, натиск и отмъщение не са присъщи за всички нас, стоящите на тази маса", каза Мария Капон. Тя бе катерогична, че Стефан Димитров ще е следващия кмет на Димитровград. Заяви още, че демокрацията е правото хората да са различни. Бизнесът трябва да е спокоен и да му бъдат създадени нужните условия, а не да бъда мачкан и стъпкван. Сподели също така, че като председател на ОбС -Димитровград Стефан Димитров не е преставал да защитава интересите на хората и интересите на Димитровград.

    В последните 8 години ЕНП винаги се е припознавала като част от управлението, като част от принципите на коалиция "Да за Димитровград" и като част от идеите, които Стефан Димитров успя да реализира през своя мандат сато кмет на Общината", заяви и канидатът за общински съветник Петър Томов.

    Кандидатът за кмет Стефан Димитров акцентира върху това, че на 25 октомври ще се гласува и в референдум, освен за избор на местна власт. Според него, темата за това да има ли електронно гласуване е много важна, но тя се подценява от политиците и гражданите. Над 800 млн.лв. са похарчени за т.нар електронно правителство, него обаче го няма. "Някой се опитва да си измие ръцете, от това, че има похарчени средства и то не малко", заяви Димитров. Той е на мнение, че ако се въведе електронно гласуване, хората ще бъдат стимулирани да упражнят правото си на вот. Над 1 000 000 българи не гласуват, заяви Димитров и посочи, че причината е, че не вярват в системата.

    Платен материал

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини