От х:

Днес в x:

Под звуците на девет каба гайди Реформаторите откриха своята кампания

    Днес Реформаторският блок даде старт на своята предизборна кампания в Асеновград. Официалното й откриване бе в двора на Възрожденското училище "Свети Георги" - едно от емблематичните места в града край Чая. Водосвет за здраве и успех отслужи отец Стефан.

    Водачът на листата с кандидати за общински съветници д-р Светозар Шуманов представи кандидата на РБ за кмет на община Асеновград Паскал Терзиев, кандидатите за кметове на кметства и тези за съветници в мандат 2015 - 2019.

    Девет, номерът в бюлетината, с който Реформаторите ще се явят на местния вот, намери своята музикална символика в изпълнението на 9 гайдари на каба гайди, под чиито звуци се оформи кръшно коалиционно хоро.

    Паскал Терзиев: Промяната не е еднократен акт. Тя е единственото постоянно нещо в живота

    Скъпи приятели, съграждани,

    Обръщам се към Вас с ясното съзнание, че изпитвате умора от политически речи и предизборни обещания.

    Да бъдеш кмет е отговорност, която не всеки би могъл да поеме. Не е достатъчно само да си достоен член на своята партия. Трябва да си човек, способен да вземе най-достойните решения за своите съграждани, да вземаш отговорни решения, нерядко спешни, спорни и тежки, и да си готов да поемеш върху себе си последствията от тях, засягащи много хора в общината.

    Днес ние откриваме нашата кампания. Тази кампания не е борба за власт, тази кампания не е само за успех на Реформаторския блок в Асеновград. Ще водим тази кампания с ясното съзнание за отговорност пред нашия град, пред община Асеновград, пред всеки един човек, независимо от неговите симпатии, убеждения и статус. Пред всеки, който иска да живее по-нормален, по-достоен живот с перспектива за себе си и за своите близки.

    Ще направим кампания, открита към хората, защото искаме да чуем техните желания и техните идеи за онези хубави и важни неща, които трябва да се случат през следващите години.

    Изборите са подготовка за едно ново начало и за нови очаквания. При всеки нови избори за кмет гражданите правят своя избор с надеждата, че нещо ще се промени и подобри в техния град и всички искат да чуят какво ще направи един кандидат за кмет. Основните приоритети са разписани в програмата за управление, която предлагам. Но наред с това трябва да кажа, че за мен е не по- маловажно да заявя, че ще съхраня всичко добро и полезно, създадено до момента, а то не е никак малко. Пред нас обаче има още много работа. Винаги има какво още да се направи, какво да се променя, обновява и отстранява. И като споменах промяна искам да споделя нещо с Вас. Всички говорят за промяна - видима и каква ли не още промяна. Но за тях промяната, като че ли, е нещо еднократно. Промяната не е еднократен акт. ПРОМЯНАТА, ТЯ Е ЕДИНСТВЕНОТО ПОСТОЯННО НЕЩО В ТОЗИ ЖИВОТ и само креативните хора успяват в постоянно променяща се среда. Да направим тази промяна с разум и сърце за Асеновград, защото Можещите знаем как!

    Боже, помогни ми в това тежко начинание за общото благо на всички ни! Амин!

    Паскал Терзиев,

    кандидат за кмет на община Асеновград на Реформаторски блок

    Платен материал.

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини