От х:

Днес в x:

Разкъсаният пешеходец вървял по средата на платното

Разкъсаният от кола пешеходец е вървял по средата на платното от Хасково за Димитровград, при това  в тъмната част на деня. Пешеходецът не е бил сигнализиран по никакъв начин, допълват от хасковската полиция по повод зловещия инцидент от тази сутрин,  при който неизвестен мъж бе буквално разчленен от автомобил малко след бирената фабрика по посока Димитровград. Останките на сгазения човек бяха разхвъряли на стотици метри по пътя и шокираха издъно, както други пътуващи между двата града, така и разследващите полицаи. Малко след 7:00 часа те спряха изцяло движението в северна посока, докато разчистят платното.

Самият инцидент е станал в 6.15 часа. Вървящият по осевата линия и без каквито и да е било светлоотразител мъж е бил видян в последния момент от водача на връхлетелия го Опел Астра. Управляващият колата 44- годишен старозагорец опитал да спре, но вече било късно. Освен ударено, тялото е било прегазено и влачено, което обяснява пълното му разкъсване.

Самоличността на жертвата е установена. Това е 55 - годишен мъж от димитровградското село Черногорово. Може би е вървял по посока на селото си, макар и да не е ясно защо по средата на пътя. Блъсналата го кола се е движела според ограниченията на пътя и шофьорът и няма вина за трагичния инцидент, допълват от полицията.

haskovo.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини