От х:

Днес в x:

С нов директор започва учебната година Професионалната гимназия в Димитровград

    С нов директор започва учебната година за Професионалната гимназия "Проф.д-р Асен Златаров" в Димитровград. Румяна Монева, която спечели конкурса за шефското място се обърна към присъстващите ученици с добре дошли и им пожела ползотворна работа. Тя подчерта, че е важно  да се продължат традициите на гимназията.

     Гости на откриването на учебната година бяха председателят на ОбС Стефан Димитров, дългогодишният директор на гимназията Янка Гочева, както и представители на фирмите, с които училището работи. 

     Деветокласниците са направили правилен избор, като са избрали тази гимназия, защото ще получат търсена и заплатена професия и възможност за реализация на пазара на труда, подчерта в словото си Стефан Димитров.

    През тази учебна година в ПГ „Проф. д-р Асен Златаров“ ще се обучават ученици в 13 паралелки по 7 специалности. Деветокласниците са 3 паралелки с 5 специалности: „Електронна търговия”, „Електрообзавеждане на производството”, Технологичен и микробиологичен контрол в хранително-вкусови производства” и новите „Готвач” и „Козметика”.

    Стана ясно и че предстои да завърши първият випуск със специалност „Електронна търговия” не само в професионалната гимназия, но и за цяла Южна България.

    Dimitrovgrad.bgvesti.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини