От х:

Днес в x:

X-факторите, Любо Киров и „Тангра“ взривиха площадка „ Спартак“

    Част от звездния талантлив екип на X-факторите, водени от ментора в няколко от сезоните на надпреварата и жури Любо Киров взривиха снощи публиката на площадка „Спартак“.

    До техническия екип, насред гумената част на площадката, победителят в миналия сезон на X-фактор рокаджията Славин Славчев, заобиколен от десетките си фенове от Хасково, раздаваше автографи и не отказа селфи на никого още час преди обявения за началото на концерта 21 часа.

    Младата музикална звезда направи впечатление с естественото си поведение и се опита да обърне лично внимание на всеки, тези, които не успяха да стигнат в близост до него пък получиха въздушни целувки и по една от чаровните му усмивки.

    Концертът тръгна с изпълнения на страхотните танцьори на местната балетна формация „Тангра“. Шоуто, което показаха възпитаниците на ръководителя и хореограф на трупата Дорина Инджова, подгряха солидно публиката преди X-факторите да излязат на сцената.

    Първа получи аплодисментите на феновете финалистът от последния сезон Михаела Маринова, която откри с хита си “ Стъпка напред“. Младата певица изпя и няколко танцувални кавъра, които още повече загряха публиката и предизвикаха малки и големи да наскачат от местата си, за да потанцуват.

    Финалистът от Търговище Невена Пейкова излезе на сцената втора. И въпреки, че тя представи първия си сингъл „ Избран“ само преди дни, се оказа, че той вече се знае от меломаните, които през цялото време й пригласяха.

    Победителят от последния X-фактор Славин също излезе с дебютния си сингъл „Ела“. Кулминацията на неговото изпълнение обаче бяха рок парчета на някои от класическите банди. Няколко пъти Славин възнагради и феновете си с умопомрачителни височини-негова запазена марка, при което спортната площадка буквално избухна.

    Колежката му -победителка от предходното издание на музикалния реалити формат и вече утвърден изпълнител Жана Бергендорф излезе като черешката при изпълнителите от X-фактор.

    Червенокосата фурия изкефи публиката с няколко от най-популярните си парчета, изпя и кавъри, а за края остави така желаното от всички парче „Самурй“.

    Жана беше извикана и на бис. После тя представи ментора си, който я изведе до победата в X-фактор Любо Киров и  му отстъпи място, за да сложи той точка на концерта. Бившият вокал на група „Те“ и един от най-обичаните и популярни мъжки гласове в българската поп музика обра последните овации, а накрая позволи на всички желаещи деца да се качат и танцуват при него на сцената.

    Любо изпя част от хитове, които всички знаят като „Има ли цветя на леглото до тебе...“, някои от дуетните си парчета с Графа и Мария Илиева. И докато по-възрастните фенове го аплодираха, по-младите вече бяха на стартова позиция в страни от сцената в изчакване да получат заветните автографи от X-факторите. А когато те излязоха от спортната площадка феновете тръгнаха подире им.

    М. Манолова

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини