От х:

Днес в x:

Наръчник на интернет агресора или как да се превърнем във виртуално величие

  1. Първo и най-важно правило: от сутрин до вечер публикувай във всички социални мрежи, групи, форуми, блогове, сайтове каквото ти дойде на ума. Наблягай на негативното и грозното. Колкото повече думи от типа - скапан, гаден, мизерен, прост, тъп - се съдържат в заглавието, толкова повече слава се прибавя към името ти. С две думи – не спирай нито за секунда! Сега е твоят миг! Сега ти “бесиш и колиш“!

  2. Много съществено правило е и второто, без него мисията няма как да се изпълни и магията за величие няма да се осъществи. Като публикуваш нещо, в никакъв случай не допускай разни ми ти не знам си какви да ти коментират каквото си искат. Единственото прието мнение е твоето!!! Ако някой се промъкне и напише нещо все пак, не спирай да го ругаеш, да го обиждаш, докато му се приповръща и не затвори компютъра за следващите 10 дена. Това е победа! Така се прокарва правилното мнение!

  3. Важен момент е да си нащрек и другите какво пишат, че някой да не вземе да те засенчи. Кой какво пусне, ти трябва да си капака на ситуацията. И разбира се, мери си приказките, да не вземеш неволно да избягаш от личната си стилистика, а именно – винаги и само „черното под ноктите“. Тоя свят е грозен и такъв и трябва да си остане.

  4. Никакви нежни революции!!! Революцията иска кръв! И най-вече виртуална кръв!! Вдигай юмрука срещу монитора и всичките да не ти се обясняват много. Има едно миродавно мнение и е ясно кое е: ТВОЕТО!! Никой не знае повече от теб все пак, напълно невъзможно е.

  5. Да не вземе да ти хрумне да направиш нещо в реалния свят!! По никакъв начин. Спазвай инструкциите: винаги и само интернет дейност. Щракане на клавиши с бяс! Нищо друго.

  6. Трудът е за невежите. Да ходят да се блъскат, като не им стига акъла да стоят и да крещят във форумите, което разбира се, е значително по-съзидателно.

  7. Издирвай винаги наболели обществени теми, но никога не давай решение на проблема. Заеми най-крайната възможна позиция и започни да се вихриш!

  8. Никога не оставяй насаме с мислите си, че не се знае какво може да излезе. Вместо това влизай бързо в интернет и крещи на разни непознати, така хем ти се разтоварваш, хем деня на някого разваляш. Пълно щастие!

  9. Не забравяй, че именно ти ще промениш света! Така че, продължавай в същия дух! Венсеремос!

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини