От х:

Днес в x:

Бъдеща майка видя починалата си баба си в разпечатка от ултразвук

Ирландка очакваща бебе преживяла истински шок след редовен преглед на ултразвук когато съзряла лицето на починалата си баба да се взира в нея от разпечатката. 

Бременната в 20-тата седмица Деби Кинг очаква момиченце. Тя се подложила на обичайния за тази част от бременноста преглед на ултразвук и решила да отнесе у дома изображенията, за да ги покаже на семейството и приятелите. Едва тогава осъзнала, че има нещо познато в черно-белите снимки.
Лицето на баба и. 

Любимата баба на Кинг - Тереза Кинг починала през 2012, но останала да живее в сърцата на семейството. Сега повече от всякога Деби усеща, че баба и е с нея и гледа как расте семейството. 

Сонограмите са трудни за разчитане. Въпреки, че много родители в очакване понякога могат да кажат дали бебето ще е момченце или момиченце, това не е видно за всеки.  Много от случайните наблюдатели дори не могат да различат главата на снимката. Но за Кинг и семейството и при накланяне на изображението по определен начин е било пределно ясно какво виждат на него - светлината и сенките са образували фигура, която прилича на тяхната баба. 

"Когато погледнах към снимката, косъмчетата на врата ми настръхнаха", казва сестрата на Деби, Аманда. "Това беше най-призрачното нещо, което някога съм виждала. Очевидно когато някой много близък почине, започваш да търсиш знаци от тях навсякъде, питахме се дали и ние не правим точно това. Но всички се съгласиха, че приликата е необичайна. Аз и Деби силно вярваме, че всъщност никой не си отива. Чувстваме, че баба е на мястото си за вечен покой сега и иска да знаем това и че е щастлива ", добавя тя. 

Вместо да се чувстват уплашени, членовете на семейството изпитват покой. Те усещат, че любимата им баба се грижи за новото попълнение към фамилията и че бременноста на Деби и раждането ще минат гладко благодарение на бдящия пазител. 

Семействоно не вярва, че Баба буквално е в корема на Деби, защото това, разбира се би било наистина странно. Но образът на бабата върху сонограмата на бебето за нея и цялото семейство е огромно успокоение. 

Понякога е трудно да продължиш след смъртта на обичан човек, но когато съзреш нещо приличащо на знак е невероятно. 

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини