От х:

Днес в x:

Кажи ми „да“ във вила Армира, ожени се за мен в парка на Баните!

    Кажи ми „да“ във вила „Армира“! Предложението за сключване на граждански брак под арката на вековете и сред стотици тонове мраморен разкош е на път да превърне античната вила край Ивайловград в една от най-романтичните дестинации за вричане във вярност на двойките не само у нас, но и на Балканите.

    „Армира“ вече е включена в туристически пакети, които ще се продават зад граница, не само като част от маршрут, но и като място, където влюбените могат да да сключат граждански брак. Вариантът се предлага и като сватбено пътешествие.

    А какво е усещането да се потопиш в романтиката и да се ожениш в уникалния античен дом от първата половина на ІІ в. от н. е. вече знаят от личен опит две двойки.

    Централният парк на Минерални бани пък е другото нетрадиционно място, което става все по-хитово за провеждането на брачни церемонии, не само сред местните двойки, но набира скорост и сред хасковлии.

    Сред зеленината на обновената градина булка в бяло, младоженец в официален костюм и пъстроцветно облечените гости са като в рамка, дар от природата. За последните няколко месеца в Баните има шест брака, сключени на открито, а фотосите сред природата, запечатали първите мигове на семейните стъпки, са уникални.

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини