От х:

Днес в x:

Най-страхотният пясъчен замък (видео)

Когато архитектите си поиграят на плажа, такива неща се получават. А когато са на конкурс... те идват с проектите си. В случая - за пясъчни замъци.

От 1986 година насам Американския институт на архитектите ежегодно прави състезанието за пясъчни замъци. То събира някои от най-добрите архитектурни фирми в региона, за да се състезават за трофея Golden Bucket на Източния плаж на о-в Галвестън, Тексас.

Над 60-те отбора от инженери, дизайнери и архитекти са се подготвяли с месеци за състезанието. То е второто най-голямо по приходи събитие в Галвестън, като приходите са за Фондация ArCH. Според регламента, награди се "дават в няколко категории - Най-добра Традиционна, Това е Забавно, Най-сложна,  Най-добра Архитектурна, Най-жива, Най-реалистична. Награди има и за най-добър дизайн на тениска на отбор, най-добро лого на отбор, най-добър костюм и Любимец на публиката. 

Гледайте красивите пясъчни скулптури, репортажът от състезанието е на телевизия, която се казва не другояче, а Салса ТВ. А и няма скоро да видите усмихната репортерка по бански... 

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини