От х:

Днес в x:

РСО “Марица” организира обучение за земеделци от Харманли и Любимец

Регионално сдружение на общините „Марица” организира обучение за земеделски производители от област Хасково. Форумът се финансира от Програма за европейско териториално сътрудничество „Гърция – България“ 2007 – 2013 г. по проект AGRO_LESS, договор за безвъзмездна финансова помощ № B3.11.02. Обучението ще се проведе на 26 - 27.03.2015 г.

Първият ден на форума стартира в 9:00 часа в Културен Център Харманли. Водещи лектори ще представят следните теми:

  • Директни плащания от ОСП. Схема за преразпределително плащане. Схема за млади земеделски стопани. Прилагане на минимални прагове.

  • M10 — Агроекология и климат. Принципи за представяне на помощта. М11 — Биологично земеделие. М12 Плащания по „Натура 2000“.

  • Иновационни техлогии в земеделието - мрежа от метеорологични станции по проект “AGRO_LESS” на територията на община Любимец.

  • Възможности за финансиране от Програма за развитие на селските райони, Мярка 4 Инвестиции в материални активи.

  • Възможности за финансиране от Програма за развитие на селските райони, Мярка 6 Развитие на стопанства и предприятия.

Вторият ден на форума стартира в 10:00 часа в сградата на Община Любимец. Представител на общинската администрация ще запознае участниците с възможностите на софтуера за управление на метеорологичната мрежа в община Любимец изградена по проект AGRO_LESS.

 

Очакваме ви!

 

Този документ е създаден в рамките на проект „AGRO_LESS”, финансиран от Програма за европейско териториално сътрудничество Гърция-България 2007-2013, договор за безвъзмездна финансова помощ № B3.11.02 съфинансиран от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие и националните фондове на Гърция и България. Цялата отговорност за съдържанието на Документа се носи от РСО „Марица” и при никакви обстоятелства не може да се счита, че този документ отразява официалното становище на Европейския съюз и Договарящия орган.”

 

Платена публикация

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини