От х:

Днес в x:

Посещението на делегацията от Тоскана - „Мисия България”

"12 PISTOIA rivista mensile" - италианско месечно списание, публикува статия за посещението на делегацията от област Тоскана и представители на Федерацията на земеделските производители в Асеновград и Самоков. Статията със заглавие "Мисия България" (стр.47) обобщава италианската визита в България и впечатленията, придобити от страната ни.

Ето какво пише там: "Представителите на Пистоя са се срещнали официално с кмета на Самоков (важна провинция със ски станция на Боровец) Владимир Георгиев и с кмета на Асеновград (55 хиляди жители) Емил Караиванов, с когото са взети мерки за взаимно сътрудничество в областта на туризма, дървообработването и естествените източници на отопление. Допълнителни срещи бяха проведени с предприемачи в селското стопанство, туризма за хора от третата възраст, международното сътрудничество и с ръководители на вериги супермаркети в София, столицата на България."

Припомняме, че на срещата в Асеновград в края на 2014 г. италианските гости - представители на административния център Пистоя, изявиха желание за побратимяване.
Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини