От х:

Днес в x:

Парфюмът и часовникът правят мъжа по-привлекателен

Оценка на сексуалността на мъжете според аксесоарите им показва, че най-сексапилни са тези, които носят часовник и ухаят на парфюм.

Повечето жени споделят начина на живот на своя партньор, харесват стила му и се радват на хобитата му. Ново изследване представя кои са най-привлекателните интереси и визии за представителите на силния пол. Оказва се, че 76% от жените споделят едни и същи интереси с половинката си, 19% не изцяло, но подхождат с разбиране към нуждите на партньора, а само 1% не одобряват какво върши приятелят им. Голямата заетост на партньора не се отразява на отношенията на 45% от двойките, в които жените нямат нищо против, че мъжът е зает от време на време. 18% дори заявяват, че това заздравява връзката им, но останалите 31% вярват, че многото работа вреди на отношенията им, предаде БГНЕС.

Относно външния вид, изследването показва, че по-голямата част от дамите се опитват да "усъвършенстват" стила на половинката си, като 39% го правят постоянно, а 51% от време на време. Само 10% от жените не влияят по никакъв начин на външния вид на мъжете си, като се доверяват изцяло на техния вкус.

Почти една трета от жените (29%) смятат, че най-привлекателен е небрежният стил на обличане. Една четвърт от момичетата предпочитат класическия стил, докато 23 на сто от дамите харесват мъже в костюми. Относно аксесоарите жените са единодушни – 52% харесват мъже, които използват парфюм, а за 21 на сто най-важен е часовникът. Сред другите аксесоари, подчертаващи сексуалността на мъжа, са ръкавелите, коланът, слънчевите очила, вратовръзката и бижутата.

Източник: http://www.novinar.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    An
    Aneliq_1419881075
    0 0
    21:21, 29 дек 2014
    Ако си прост селянин ,нито парфюмът нито часовника биха ти помогнали...
Последни новини