От х:

Днес в x:

Най-добрите приложения за Android за 2014 г - 2

С над 1 млн. приложения в Play Store, намирането на интересни програмки за Android може да бъде предизвикателство. Тази година Google реши да помогне на потребителите, като представи собствената си класация за най-добрите приложения на годината.

Wunderlist: To-Do List & Tasks. Това е най-доброто приложение за продуктивност. То позволява на потребителите да създават списъци със задачи, които могат да огранизират в различни категории. Има възможност за синхронизиране в реално време за извършените задачи, както и функция за създаване и изпълняване на списъци в екип с няколко души.

TED. Официалното приложение за популярните конференции печели в сферата на образованието. То дава достъп до над 1700 видео клипа от различни конференции, като се добавят нови всяка седмица.

Hulu. Все още не е налично в България, Hulu се радва на много голяма популярност в други държави. Приложението за видео стрийминг има хиляди филми и сериали. С възможност за прехвърляне на съдържание на други устройства. Именно затова печели и в категория "Развлечение".

Yahoo News Digest. В секцията "Новини" победител е Yahoo News Digest. Два пъти на ден приложението дава обзор на най-важните новини в избраните от потребителя категории. На разположение има и допълнителна информация, инфографики, снимки, видео.

Shazam. Победител в секцията "Музика и аудио". Приложението Shazam може да анализира песента, която чувате по радиото например и да ви каже коя е тя и кой я изпълнява. Има и опция за купуването на песента.

Onefootball – Pure Soccer. В секцията "Спорт" победител е Onefootball. Приложение, което дава подробна информация за всичко от света на футбола. Резултати на живо, новини, трансфери, следене на стотици отбори.

Wish. Все повече хора започват да пазаруват директно от своите смартфони. Благодарение на увеличаващия се интерес, приложения като Wish набират популярност. Победителят в секция "Пазаруване", Wish открива оферти с големи намаления в различни онлайн магазини и ги предлага на потребителите си.

Over. За почитателите на фотографията. Over е приложение, което позволява лесно и бързо да се добавят текст и илюстрации към готови снимки. Има и опции за редакция на самите снимки, преоразмеряване, добавяне на ефекти и споделянето им, когато са готови.

Locket Lock Screen. Едно от големите предимства на Android е възможността да се персонализира голяма част от интерфейса му. Приложението Locket Lock Screen например сменя стандартния заключен екран на Android с такъв, който може да изобразява контекстово съдържание. То се избира на базата на навиците на потребителя с течение на времето.

Timehop. Най-доброто приложение за социални мрежи според Google. То позволява бързо и лесно да се открие информация от няколко социални мрежи. Удобно е, когато се търси конкретна публикация от личния профил.

Expedia. Приложение за пътувания, което Google одобрява. То позволявва да се планира пътешествие, да се резервират хотелски стаи и самолетни билети. Често има и отстъпки за потребителите на Expedia.

Източник: dnevnik.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ka
    Kaushal
    0 0
    10:04, 14 яну 2015
    I read your poitnsg and was jealous
  • 2
    Sa
    Sara_1421223201
    0 0
    10:09, 14 яну 2015
    Tonocdhwu! That's a really cool way of putting it!
Последни новини