От х:

Днес в x:

Божидар Димитров: Лютви Местан да посъветва Бат Сали да се оттегли

Безумието да се изпрати Бат Сали за депутат в Кюстендил показа, че гръбнакът на българския народ не е пречупен. Така проф. Божидар Димитров коментира пред bTV продължаващите протести в Кюстендил срещу влизането на депутата на ДПС в парламента от техния район.
„Той е неосъден мафиот, все още“, заяви Димитров по адрес на Александър Методиев. „Очевидно не са очаквали българските политици, ЦИК и т.н. да се стигне до там“, смята директорът на Националния исторически музей.

Според него, ситуацията има решение: „Лютви Местан да посъветва Александър Методиев да се оттегли, да се намери начин да го компенсира и да не дразни българския народ“.

Димитров смята, че стандартът на живот в България е срамно нисък. „Срамно е в Русия да показват какво ще се случи в Украйна, ако влезе в ЕС, като показват филми с България“. Той препоръча политиците да седнат на една маса и да се разберат „по германски модел“.

„От голяма партия БСП се превърнаха в една средна-малка партия. 39 депутата – никога не е било това“, каза още Димитров.

Историкът смята, че Вашингтон, Москва, Брюксел и Берлин няма да позволят страната да затъне и да се налага да ни спасяват като Гърция. „Те няма да позволят да се затрием. Закрита държава няма“, заяви той.

Източник: Блиц

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Аз харесвам стария германски изпитан модел или осъвремененият му чилийски вариант.всички боклуци на стдион васил левски и пълен тараш,набиване на прътове,деране на кожи докато не покажат банковите си чуждестранни сметки с окрадените милиарди и ги прехвърлят в бнб...
  • 2
    Zo
    Zoro_1413157845
    0 0
    02:49, 13 окт 2014
    Лютви Местан да посъветва Александър Методиев Срамно да се оттегли
Последни новини