От х:

Днес в x:

Наше ромче стана звезда в САЩ (видео)

Българин, осиновен от амиши, се превърна в истинска звезда в САЩ. 21-годишният Матиас е роден в България и участва в риалити предаването на TLC „Да скъсаш с амишите“.
По сценарий се преразказват историите на петима млади мъже и жени, които отиват в Ню Йорк и там се сблъскват с предизвикателствата на големия град, пише "Телеграф".

Край Статуята на свободата Мат, както го наричат близките му, разказва, че е роден в България от майка проститутка и бил даден в сиропиталище. Той бил осиновен от семейство амиши от Охайо, когато бил едва на 4 години.

Мат се надява да направи кариера в областта на кънтри музиката. Още като малък той свирил на електрическа китара, но когато бил на 15, осиновителят му я намерил и я изхвърлил.

За да участва в шоуто на TLC, Мат оставил вкъщи бременната си съпруга Кортни. В Ню Йорк обаче започнал връзка с амишката Мириам, която била няколко години по-голяма от него. Съпругата му разбира за изневярата и се появява изневиделица заедно с майка му.

Необичайната история на Мат повишава интереса към него и шоуто. Някои от зрителите дори предлагат на продуцентите да го пратят в България, където той да издири истинските си родители.

Източник: http://www.novini.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Za
    ZABOBOL
    0 0
    09:56, 13 окт 2014
    Uspeh!...,no ne se vrashtay v BG,shte si gubish naprazno vremeto.
Последни новини