От х:

Днес в x:

ГЕРБ излъчи преговорен екип от три жени

ГЕРБ излъчи екип за преговори с другите партии в състав Цецка Цачева (ръководител), Румяна Бъчварова и Менда Стоянова, съобщиха от партията.
На свое заседание днес Изпълнителната комисия (ИК) на ГЕРБ потвърди официално заявената вече позицията, че ще бъдат инициирани разговори с всички партии, които влизат в 43-то Народно събрание.
Лично Бойко Борисов заяви, че ще опита да състави правителство на малцинството със "споделена отговорност", очаквайки парламентарна подкрепа.

И трите дами, които ще участват в преговорния екип, са членове на ИК.

Преговорите ще започнат от понеделник (13 октомври) и ще се проведат в седем последователни дни в поредност според получения резултат на изборите. Разговорите ще се провеждат в сградата на Народното събрание. По време на срещите ще се води стенографски протокол.

След края на всяка среща представителите на двете партии ще дават съвместни изявления пред представителите на медиите.

След преговорите ГЕРБ ще проведе втори кръг консултации. От страна на ГЕРБ, в тях ще участват членовете на Изпълнителната комисия на ГЕРБ под ръководството на председателя на партията Бойко Борисов, се казва още в официалното съобщение.

Междувремнено ръководството на БСП се събра на заседание, след което се очаква да излезе с ясна позиция за разговорите с ГЕРБ.
По-рано зам.-председателят на левицата Драгомир Стойнев заяви, че ако получат предложение за преговори, трябва да се отзоват и да обсъдят националните приоритети.

Източник: dir.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Се
    СЕЛЯНЖЕР
    3 0
    19:55, 7 окт 2014
    Като гледам двете са вече бивши жени...
Последни новини